2777
2789
عنوان

دخترم خوابش بهم ریخته کلا..کمک

74 بازدید | 8 پست

سلام‌ دخترم ۲ هفته پیش اسهال و استفراغ گرفته بود . شکر خدا الان بهتر شده . 

ولی الانم که الانه شبا خواب راحت نداره و مدام در حال شیر خوردنه جوری که خسته میشم. کسی تجربه ای دارع؟؟؟ قبل مریض شدنش خوب می خابید ۱ یا ۲ بار بیدار میشد. 

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اخه بدنش ضعیف شده نیاز ب شیر داره اگه غذا میخوره براش غذاهای مقوی درست کن شیرشم زیاد بده

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
برای اسهال و استفراغش بردم دکتر بهش سرم و آمپول زد و شربت داد چند تا

مترونيدازول اينا؟؟ 

چون آنتي بيوتيك مصرف كرده معده و رودش بهم ريخته برارهمينه شبا نميتونه راحت بخوابه. چند وقتشه؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مترونيدازول اينا؟؟  چون آنتي بيوتيك مصرف كرده معده و رودش بهم ريخته برارهمينه شبا نميتونه راحت ...

ن فقط ۳ تا اینا بهش گفت قرص فولیک اسید بده 

۱۳ ماهشه دخترم

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی
ن فقط ۳ تا اینا بهش گفت قرص فولیک اسید بده   ۱۳ ماهشه دخترم

عزيزم اگه تو خونه قطره پدي لاكت يا پروكيد داري بهش بده يا تونستي تهيه كن بهش بده درست ميشه.يا ميتوني ماست پروبيوتيك بدي بهش درست ميشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️