2777
2789
عنوان

یک ماهه زندگیم جهنم شده بخاطر دایی عوضیه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی رک وبی تعارف به مادرشوهروپدرشوهرت بگو بهشون وقتی هردوبودن بگو بعد بگو من خواستم مستقیم به ...

من عروس خوبه ی تمام فامیلشونم تا حالا کاری نداشتم به هیچ کدومشون 

میترسم برام بد بشه مستقیم بگم 

میخوام شوهرم خودش دست برداره

عزیزم زنگ بزن به داییش بگو دست از سر شوهرت برداره شماره شو هم تو گوشی شوهرت بلاک کن،من هروقت از کسی ...

انقد پرو پدرشوهرم چند بار بیرونش کرده باز میاد 

خونم جدا نیست با پدر شوهرمینام 

زنگ بزنم شوهرم نمیزاره 

من عروس خوبه ی تمام فامیلشونم تا حالا کاری نداشتم به هیچ کدومشون  میترسم برام بد بشه مستقیم ...

عروس خوبه ای که باش باید بری الان مادرشوهرت بیچاره کنی کلی لیچار بارش کن بگو به داداش عوضیت بگو پاشو از زندگیم بکشه بیرون  پاشو برو 

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
 عروس خوبه ای که باش باید بری الان مادرشوهرت بیچاره کنی کلی لیچار بارش کن بگو به داداش عوضیت بگ ...

بعد از 13 سال زندگی اروم تاحالا یه بارم با مادر شوهرم بحث نداشتم 

خدا لعنتش کنه 

بی زبونم هستم فقط به شوهرم میتونم حرف بزنم 

زود میزنم زیر گریه

مشکل شوهرته که میره خودش باید متوجه باشه و نره

میگه من میخوام کمک کنم ترک کرده ادم بشه 

ولی من میدونم دوباره شروع میکنه ادم ترک نیست 

صدبار ترک کرده 

میگم ولش کن به تو چه