من ماه نهم بارداری هستم یکی از دندون هام مشکل داره برای دندونپزشکی باید نامه دکتر متخصص زنان رو ببرم امروز رفتم نامه بگیرم دوباره ازم ویزیت کامل گرفته خیلی بدم اومد از کار دکترم هنوز یک هفته از معاینه قبلی نمیگذره داشتم باخودم فکر میکردم عوضش کنم چون قرار برم بیمارستان خصوصی مجبور که نیستم همین دکتر باشه حالا این منطقی برای یک نامه دوباره ویزیت بگیره؟ چیکار کنم اینکه اینقدر پولکی عوضش کنم یا نه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حالم از اینجور دکترا بهم میخوره منم رفتم دکتر زنان دفعه قبل هیچی قرص ننوشت گفت برو ازمایشات بیار ببینم بعد قرص مینویسم رفتم ازمایشم نشون بدم باز ویزیت . دوتا صدتومن گرفت خدا ازشون نگذره .
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ببین من پیش یه دکتر معروف رفته بودم از اول تا اخر ک نشسته بودم نوبت همش تبلیغ پیجشو میکردن چه با صدا همش اسم پیجشو میکفتن هم توتلویزیون گفتم اینا چی براشون ایسنتا مهم شده
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
گفتم میگه من باید دوباره پروندتون بررسی کنم و در غیر اینصورت نمیتونم نامه بدم
خدا لعنتشون. کنه . پاپ اسمیر انجام دادم همون روز . متشی گفت ازاده دفترچه ربطی نداره . رفتم داخل دکتر نوشت رو دفترچه گفتم دکتر مگه تاثیر داره گفت البته . رفتم بیرون منشی همون مبلغ قبلی گفت بهم قیمت ازادگفتم پس چرا دکترتون رو دفترچه نوشت اونم برگه اخر دفترچم بود لازمش داشت.سرش انداخته پایین خودش به اون راه میزنه. خدا لعنتشون کنه.
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶