2777
2789

تو مغازه هم بهش گفتم گفت اون هیچی نیست مال گوشته... الان چیکارکنم.. حتی به دستم چسبیده بود اون تیکه های خون اندازه عدسه پررر است توش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی میگن اصلا نمیشورن من یه بار بهش گفتم بشور برام میگف نه نباید شسته شه فلان میشه منم گفتم نه بشورین برام من چندشم میشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
با این گوشت گرون باید با دل چرکینی بیاری بخوری ، یعنی منم این دفعه اخری گفتم اسمم بیتا نیست اگر چرخ ...

برا من تو انباره و همش از بچه ۲ سالم میترسیدم اما این سری میارم میزارم رو یخچال و همون رو کابینت چرخش میکنم.... لعنت بهشون

واقعا چرخ گوشت دارید بعد میدید مغازه چرخ کنه؟؟؟ حتی اگه همه جوره هم تمیز باشن اون گوشتی که بعد از آخرین چرخ داخل دستگاه میمونه معلوم نیست چند ساعت اون تو مونده فاسد شده یا نه اونوقت گوشت شما رو میریزن اون تو چرخ میکنن

واقعا چرخ گوشت دارید بعد میدید مغازه چرخ کنه؟؟؟ حتی اگه همه جوره هم تمیز باشن اون گوشتی که بعد از آخ ...

اره تنبلی کردم وقت ندارم از سرکار هلاک میام خونه کار مردم دستم باید بشینم پای سیستم اخرشم سلامتیمون از دست میره دیگه باید کمتر پروژه بگیرم