2777
2789

ی اخلاق بدی ک داره خیلی حرفارو جا ب جا میکنه 

ازین بچش ب اون بچش میگه ازین به اون

جوری که تورو میبینه شروع میکنه به حرف زدن بعدشم میگه به کسی نگیا

نیت بدی هم نداره عادتش شده همش حرف جا بجا کنه

با اینکه خیلی به من محبت کرده خیلیییی ولی از دستش ناراحتم چون با این حرف جا به کردنا‌ش بدجور من ناراحت شد

یجورایی هیشکی الان احساس صمیمت نداره تو نوه ها و بچه ها

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت قدیمیه نمیتونه بزارش کنا وگرنه دست خودش نیست 

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

عین خوانواده شوهر من

مادرشوهرمنم همینه دقیقاااا همه بچه هاشو انداخته به جون هم

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
توجه کنید  نماز و روزه هیچ ربطی به ذات آدمها نداره... مومن و غیر مومن بودن نداره...

آخه واقعا هم دعاهاش تاثیر داره 

همه بهش ایمان دارن یجورایی به دعاهاش

مادرم میگه اگه نماز بخونیو غیبت کنی حدقلش گناهت پاک پیشه ولی نه کامل مثا حقو ناسه

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊

بچه ها کسی حس ششمی هست خیلییی واجبه تروخدا درخواست یده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

عادت قدیمیه نمیتونه بزارش کنا وگرنه دست خودش نیست 

آره 

الان من بشدت از زن عموم  بدم اومده 

خودمم عصبانی شدم با مادربزرگم بحث کردم یجورایی

خیلی پیرها رو میشناسم این شکلین بچه هاشون باید رعایت کنن حرفی که نمیخوان کسی خبر داشته باشه نگذارن بفهمه 

پدر بزرگ خودم اینطوری بود خودش دیگه میگفت میخوای کسی نفهمه به من نگید از من توقع نداشته باشید به کسی نگم میگم خوبشم میگم