اون مجردایی که رابطه دارن اصلا به پرده و هایمن فک نمی کنن به خاطر شنیدن این چیزا نیس اونا براشون ب ...
ط برنامه لیوم هستم از حرف مجردا شاخ در میارم امروز رابطه داشتم کجا رفتم.فلان 😐 ی درصد ب اییندشون فکر میکنن از این ک ی دختر پاک بدون دوس پسر بودم از خودم بدم اومد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وصتی راه درست میری بختت خوب نمیفته میبینی کسای ک شبی با ی نفر بودن الا بهترین زندگی دارن شوهرشون ی ملکه رفتار میکنه اونا ک پاک موندن چیزیم بستن بهشون چرا پشیمون نباشم
این زندگیا ظاهرش خوبه ، همونا شوهراشون بهشون خیانت میکنن . تو هم دوست داری بهت خیانت شه؟
نمیدونم فقد ی چیز فهمیدم ط این دنیا خوبی بدی میاره کل عمرم صرف پاکی و صداقت و مهربون بودن و عشق ورزیدن کردم شوهرم مث ی حبون باهام رفتار میکنه ی دروغ بهش نگفتم همیشه مهربونم همیشع باهاش کنار میام با بدترین شرایط کاش منم مجردی عشق و حالمو میکردم