2777
2789

شهرک صنعتی نصیر شهر تو رباط کریم هست برای کار 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رباط کریم خوبه ولی  اگه سختتون نیست برای رفت و امد شهریار رو بهتون پیشنهاد میدم برای زندگی نزدیک هم هست  برای کار شهرک صنعتی نصیر شهر رفتین؟

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
رباط کریم خوبه ولی  اگه سختتون نیست برای رفت و امد شهریار رو بهتون پیشنهاد میدم برای زندگی نزدی ...

نه من تهرانی نیستم. آمدم برای مصاحبه. فقط با مردم و شهرش آشنا نیستم

آقا هستم
 نه من تهرانی نیستم. آمدم برای مصاحبه. فقط با مردم و شهرش آشنا نیستم

رباط کریم خوبه  حتی میتونین شهر نصیر شهر ساکن بشین هم شهرک مسکونی هم صنعتی   مردم سرشون تو کار خودشونه  

ممنون

خواهش می کنم🙏

موفق باشین🌹