2777
2789
عنوان

میخوام برم...

268 بازدید | 28 پست

بچه ها من همیم الان تایپک زدم 

ولی این خیلی خیلی مهمه زندگیمو از این ور به اون ور میکنه الان شوهرم زنگ زد گفت برای شغلش باید بریم آمریکا من ته دلم راضی نیستم چون 3 ماه دیگه باید زایمان کنم به نظرتون چیکار کنیم تا یه هفته فقط میتونیم فکر کنیم شما بودین چیکار میکردین میرفتین یا ن؟

درست میشه:)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی خیلی بدبختم من😢😢😢

😁😁انكار تا گفت بريم امريكا دويدي رفتي!!!فعلا وقت سفارت فقط براي سال ديگه موجوده اف بي اي چكش حداقل شش ماه طول ميكشه خوش شانس باشي وضع ماليت توپ باشه سپاه خدمت نكرده باشه تاپيك  جزو تخيلاتت نباشه  دوسال ديگه ويزا دستت ميرسه 

كارش چيه امريكا به كسي ويزاي كاري نميده بنده خدا 

کار اینجا راننده کامیون هستش ولی عموش حدود 10  سال اونجا ساکن هستش نمی دونم کارش چیه تو اونجا به این زنگ زده گفته نیازت داریم نمیدونم خیلی بدبختم اصلا چه میدونم چی به چیه😯😢

نمیدونم والا من الان اصلا حالم خوب نی😢😢

بهش فكرم نكن به راننده كاميون ويزا كاري نميدن  فقط تخصصهاي خاص راحت ويزاي كاري ميگيرن برو راحت زندگيتو بكن اونقدر اينجا راننده كاميون اسپانيش جوياي كار هست  روز خوبي داشته باشيد

همسرتون چکارست ؟ چه یهویی ؟

اینجا بدبخت تو شرکت هستش عموش چند روز زنگ میزنه میگه بیا اینجا خیلی خوبع این بدبختم گول میخوره میره 😢 اصلا خوشم نمیاد برمممم من همه خانوادم اینجاهستن 😢