2777
2789
عنوان

اراده ضعیف

219 بازدید | 20 پست

من ارادم خیلی ضعیف هست. خیلی کارارو شروع میکنم بااینکه دارم جواب میگیرم نصفه رها میکنم. 

یااینکه کلا امروز فردا میکنم و از شنبه واز فردا میکنم.. خیلی مطالعه داشتم تواین زمینه که بتونم این ایرادمو رفع کنم اما خیلی سخته

کسی راه حل اساسی داره برای این موضوع؟ کمکم کنید🙂

مبینام... 25 سال. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور نیس دوست نداشته باشم. اما عاشقشم نیستم. ممنون تلنگر خوبی بود

خوب همون دیگه عزیزم اگه واقعا عاشقش باشی هر کاری براش میکنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بیشتر اینه که حوصله ندارم ادامه بدم. نمیدونم طبیعی هست یا نه. خیلی وقتم به بطالت میره

این طبیعیه اما باز باید بعد چند روز استراحت برگردی به راهت و به تهش فکر کنی که وقتی بشه چی میشه دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نگا خودم این مشکل داشتم  نصفش بخاطر تلقبنه نصف دیگشم بخاطر تصمیماته  ی فسقله هم بخاطر شر ...

خوب من پی درمانشم چجوری حلش کنم. چیکار کنم که محکم پیش برم و استب نزنم

مبینام... 25 سال. 
خوب من پی درمانشم چجوری حلش کنم. چیکار کنم که محکم پیش برم و استب نزنم

هر وقت خواستی ولش کنی یهو وایستا و به حالت فکر کن که قراره پشیمون بشی و حسرت بخوری 

اونجا تصمیم بگیر که ولش نکنی و سفت و سخت انجامش بدی 

اراده همینه دیگه اینقدر درباره عواقب و خوبیاش فکر کنی و اخر تصمیم بگیری