2777
2789
عنوان

غذای افطار و شام

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست
اره واقعا سنگین میشه 

خرما پنیر سبزی زولبیا بامیه چایی شله زردم کم درست کن 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بزار سرسفره سوپ درست کن که سبک باشه چون قورمه هم حبوبات داره سنگینه

👍👍درسته مرسی ❤

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

اش وسوپ که میزاری غذای اصل خورده نمیشه همون نون پنیر سبزی گردو خرما بزاری  بهتر من که سوپ واش دیگه واسه مهمون افطار نمیزارم 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خرما پنیر سبزی زولبیا بامیه چایی شله زردم کم درست کن 

شله زرد هام همیشه آب میندازه 😬😬

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
شیر هم فراموش نشه    البته اگه مهموناتون روزه دارند

شیر رو گرم کنم یا سرد؟ 

اش وسوپ که میزاری غذای اصل خورده نمیشه همون نون پنیر سبزی گردو خرما بزاری  بهتر من که سوپ واش د ...

خب پس منم نمیزارم فایده نداره

شیر هم نزاشتی مهم نیست ابجوش بزار یه تعداد یه تعداد هم چای 

اما اگه میخای حتنا فطار وشام باهم بزاری سوپ وآش شله زرد رو حذف کن 

فرنی باز خوبه وقتی فرنی هست دیگه شیر نیاز نیست 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
شیر هم نزاشتی مهم نیست ابجوش بزار یه تعداد یه تعداد هم چای  اما اگه میخای حتنا فطار وشام باهم ...

یکم خالی نمیشه؟