2777
2789
عنوان

مینور_ماژور

109 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی هست کمخونی مینور با گروه خونی B+ویاB-داشتع باشه،متاسفانه مجبور به ازدواجی شدم که نامزدم دست بزن داره،اعتیادداره،کارنمیکنه اما از اونجایی که پدرم فوت شدن مادرم بسیار پیر هستن مجبورم کردن که با این همه بدبختی که دیدم بازم ازدواج کنم نامزدم مینور هستن گفتن درصورتی ازتون جدا میشم که منم مینور باشم ویا ماژور،خیلی تخت فشارم گاها میگم خودمو بکشم از این زندگی خلاص بشم دنبال کسیم فقط یه آزمایش که واسه من با کد ملی ثبت میشه بده این آزمایش که میگم آزمایش قبل از عقد نیست فقط یه آزمایش شخصیه هر راهی رفتم که ازدواج نکنم جواب نمیده بخدا هرچیم لازم باشه هزینه میدم فقط خلاص بشم دیگه کلافه شدم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو تاپیک هستی جواب بده

کی مجبورت کرده؟

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

واقعا چه ادمای.....کهمیدونن طرفمعتاد و دست بزنه میگن برو زنش شو،،واسه خوردن دو لقمه کمتر!!!متاسفم براشون،خودتو هر جور شده نجات بده،،چند سالته؟

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
واقعا چه ادمای.....کهمیدونن طرفمعتاد و دست بزنه میگن برو زنش شو،،واسه خوردن دو لقمه کمتر!!!متاسفم بر ...

عزیزم انقد تلاش کردم که جدا بشم که دیگه هیچ راهی جز مردن واسم نمونده

این که دور از جونت حماقته،،درسی نخوندی؟شغلی چیزی،که بتونی مستقل باشی،،زندگی با همچین فردی آینده اش از الان معلومه

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

اصلا زیر بار نرو....خودت برو کار پیدا کن پول دربیار مستقل شو که به خاطر اینکه خرجی یه نفر کمتر بشه شوهرت ندن ....اصلا زیر بار نگو 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕