2777
2789
تلاش و پشتکار دائمی  ریسک پذیری فوق العاده بالا البته که دانش و یه مقداری هم هوش اقتصادی که چ ...

ببین عزیزم تو هر شرایطی میشه موفق شد این قابلیت هست چرا خیلیا ثروتمند میشن با همی ن شرایط بدون هیچ پول و سرمایه ای اگر ما نشدیم تا حالا ایراد از خودمونه شاید اون موقع که خودم و میگم اینستاگردی می کردیم اون داشته به مهارتش هاش اضافه می کرده منتها اشتباه ما اینجاست فقط ظاهر قضیه رو می بینیم خدا رو شکر می گم که لایو ها و افشاهای امیر همتی و کتاب فراسو شفا زندگی زندگی مو تغییر داد و نگاهم به خیلی چیزا تغییر کرد

حالا جدای از ثروتمند بودن  ادمای کارافرین ذهنشون عین ماشین حسابه مدام به دنبال توسعه و پیشرفت ...

دقیقا آفرین به نکته خیلی خوبی اشاره کردی آدم فقیر دنبال بهانه ان ولی ادمای ثروتمند دنبال پیشرفتن و واسه زمانشون بسیارررر ارزش قائلن کلی هم مهارت کسب می کنند در جهت پیشرفتشون ولی ما خودمون حاضر نیستیم یه پول یک کتاب بدیم هزار تا خرج می کنیم ولی واسه تغییرات خودمون حاضر نیستیم خرج کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخس و پرو بودن؛ کم‌نیاوردن؛ اعتماد به نفس بالا

البته مثبتشو بگیم همینه که کم نیارن فوق العاده جسورن به قول امیر همتی جسارت خود خداست و کسی که جسارت داره همیشه حرف اول و میزنه امیر همتی هم تو کتابش و لایو ها و افشاهاش دقیقا به این مورد خیلی اشاره می کنه