2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد بلندم

حرومت باشه قد بلند نامرد🥺😂

من ۱۶۰ ام🥴

یکم قدتو میدی من؟🥺

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌

اندام ریزه ام و چهره بیبی فیسم

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
منم خیلی سفیدم.هرکاررری بگی کردم ولی نرفتن.یعنی بهتر میشه ولی باز برمیگرده اه اه

آره دقیقا دکتر گفت مثل مرض قنده کامل خوب نمیشه ولی با کرم و دارو میشه کمرنگش کرد ولی رعایت نکنی برمیگرده💔 من لیزر هم کردم و برگشت..

کاش سبزه بودیم☹️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پشتکار دارم و اهل درس خوندن هستم  نمیدونم ارثه یا اکتسابی هست لبام هم خوش فرم هست

عزیزم ی سوال .چطور میشه برای ی ازمونی ک ۹۰ روز فرصت داره اماده شد .چطور باانگیزه خوند توی درس خوندن بی ارادم