2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فکر کردم اپرا ولی علتش چیه کم میارم وسط راه اون اراده قوی رو میخوام دتبالشم

قربون صدقه خودت برو 

لاله به موفقیت فکر کن 

شما تنها کسی هستی که میتونی آینده ات رو تغییر بدی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یا خدا  میگم نمیشه بری عمل کنی؟  روم نمیشه تو کفش فروشی شماره پام رو بدم 😃😃😃

دیگه باید به قدو هیکل بیاد،تنها جاییه که نمیشه عمل کرد😅

اگر عشق نباشد دیگر چه فرقی می کند کجای جهان ایستاده ای

پول😂

موی پر پشت و خوش حالت

چشمای مشکی کشیده 

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
منم جایی ازدواج کردم همه تازیرشونمن مادرشوهرم بهم میگه چهارپایه😒☹🤭🤪

😂😍

خوبه ک 

من خودم و نامزدم که میشه پسر عموم توی خانواده پدری من از همه  دخترا کوتاه ترم

اونم از همه پسرا 😂⁦👌🏻⁩ 

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌
 😂😍 خوبه ک  من خودم و نامزدم که میشه پسر عموم توی خانواده پدری من از همه  دخترا ...

جونم🌹😅

به پای هم خوشبختتتت پیرشین♥️♥️♥️😘

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️