2777
2789
عنوان

بچه ی هفده ماهم هیچی نمیخوره

464 بازدید | 28 پست

بچه م هفده ماهشه.ردزی دووعده غذا نهار وشام فقط میخوره اونم به زور.صبحانه و میان وعده اصلا لب نمیزنه.کسی هست بچه ش مث دختر من‌ باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۱۷ ماهشه و بزور بش غذا میدم.ولی میوه و بستنی خیلی میخوره.غذا بزور دو سه قاشق

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
دختر منم نمیخورد کلی ویتامین خارجی گرفتم آخر سر تویه یکسال ونیمیش باردار شدم  از شیر گرفتمش ...

امروز شش ساعت شیر ندادم بهش که غذا بخوره.از گرسنگی فقط گریه میکرد ولی لب به غذا نزد.تف میکرد بیرون غذا رو.اخرش مجبور شدم شیرش بدم.دارم دیوونه میشم از ناراحتی

الان چی؟خوب شده؟خیلی حالم بده 

بله نزدیکای سه سالکی درست شد.هر روز گریه میکردم از حرص.ده مدل غذا درست میکردم نمیخورد.میکس میکردم جلو تی وی حواسشو پرت میکردم میریختم تو حلقش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دخترم بستنی هم نمیخوره.شیرینجان کلا کیک.بیسکوییت بستنی اصلا لب نمیزنه

پس چی میخوره؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بله نزدیکای سه سالکی درست شد.هر روز گریه میکردم از حرص.ده مدل غذا درست میکردم نمیخورد.میکس میکردم جل ...

وای دقیقا انگار منو توصیف کردی.اینقد گریا میکنم.روزی چند مدد جدا واسش غذهگا درست میکنم نمیخوره.اصلا افسرده شدم.اینقد حسرت میخورم یه چیزی ببره بزاره دهنش

وای دقیقا انگار منو توصیف کردی.اینقد گریا میکنم.روزی چند مدد جدا واسش غذهگا درست میکنم نمیخوره.اصلا ...

میدونم منم بیرون میدیدم بچه هاشو مردم گذاشتن کالسکه خیلی راحت بیسکوییت یا نون دادن دستش میخوره ولی من از ترس اینکه بچم گرسنه شه جایی نمیرفتم خیلی ناراحت میشدم. همش تو ابکوشت سنگک له میکردم به زور میریختم تو حلقش.موقع دندون درآوردنم که واویلا دیگه.شیر خودتو میدی؟ مولتی ویتامینشو مرتب میدی؟ با قطره آهن؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
میدونم منم بیرون میدیدم بچه هاشو مردم گذاشتن کالسکه خیلی راحت بیسکوییت یا نون دادن دستش میخوره ولی م ...

چقد خوب درکم میکنی.منم اصلا دوس ندارم هیج جا برم.هرجا میرم چون بچه م غذا نمیخوره غذایی که دارم میخورم انگار سنگ ازگلوم میره پایین.دقیقا بچه های مردم رومیبینم بیسکوییت یا کیک یا چیزی دستشونه میخورن فقط حسرت میخورم ایکاش بچه ی منم همین طور بود.فقط شیرمادرمیخوره.اهن و مولتی پدیا بست هر روز میدم