2777
2789
عنوان

بچه ی هفده ماهم هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 28 پست
امروز شش ساعت شیر ندادم بهش که غذا بخوره.از گرسنگی فقط گریه میکرد ولی لب به غذا نزد.تف میکرد بیرون غ ...

اصلا به زور نده یکم شیر بده بهانه نکنه بعد غذا بده.امتحان کن ببین چجور غذای خوشش میاد دختر من ۱۰ماهش غذای جدا نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب درکم میکنی.منم اصلا دوس ندارم هیج جا برم.هرجا میرم چون بچه م غذا نمیخوره غذایی که دارم میخور ...

آخی عزیزم. تابستون خیلی ببرش جلو افتاب یعنی هر روز یه ساعت تا ویتامین دی کافی هم جذب کنه.کمبود دی هم باعث بی اشتهایی میشه. بعد من به پسرم بعد ۲۰ ماه به زور شیرخشک دادم چون خیلی ضعیف بود دکتر تجویز کرد.بعد اون اشتهاش باز شد.

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آخی عزیزم. تابستون خیلی ببرش جلو افتاب یعنی هر روز یه ساعت تا ویتامین دی کافی هم جذب کنه.کمبود دی هم ...

اتفاقا من الان دور و ورم میبینم اونایی که بچه شون فقط شیر خشک‌میخوره خیلی خوش خوراک ترن.ایکاش از اول شیر خشک میدادم بهش

اتفاقا من الان دور و ورم میبینم اونایی که بچه شون فقط شیر خشک‌میخوره خیلی خوش خوراک ترن.ایکاش از اول ...

منم این اشتباه رو کردم از اول ندادم. شیر من اصلا خوب نبود براش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اره منم.خیلی پشیمونم.اینقد دلم گرفته.فقط دلم‌میخواد گریه کنم سبک شم.ولی نمیتونم.قلبم داره منفجرمیشه

آخی عزیزم غصه نخور غذاهای مختلف رو براش امتحان کن زیاد حرص نخور.سرلاک نمیخوره؟

آخی عزیزم غصه نخور غذاهای مختلف رو براش امتحان کن زیاد حرص نخور.سرلاک نمیخوره؟

بعضی وقتا صبح ها شش هفت فاشق کوچیک‌نیخوره.بعضی صبحا اصلا لب نمیرنه.بچه تو این سن هر وعده به طور متوسط چند فاشق باید بخوره؟قاشق کوچیک

۱۰۲۰۰ فکر کنم.دختر شما چند ماهگیش خوب شد.میترسم خوب رشد نکنه فقط شیر مادر بخوره

از دختر من که بهتره ماشالله

دختر من روی 9500 مونده بود تا بیست ماهگی 9500 بود

یک دکتری بردم گفت این مغزش رشد نمی کنه خدا می دونه چقدر گریه کردم چقدر خودم رو اذیت کردم

بگذار بگم همین دخترم الان وضعیتش چطور شده

الان 14 ساله است و کلاس هشتم ..مدرسه تیزهوشان درس می خونه 

قدش 163 وزن 58 ...

بهش رسیدگی کن براش نگران باش اما مثل من حرص و جوش نخور گریه نکن..بهت قول میدم از یک سنی به بعد درست میشه

از دختر من که بهتره ماشالله دختر من روی 9500 مونده بود تا بیست ماهگی 9500 بود یک دکتری بردم گفت ای ...

عزیزم ممنونم از قوت قلبی که بهم میدی.خدا رو شکر  واسه دختر گلت.خدا کنه این روزای سیاه منم تموم بشه.از هیچی لذت نمیبرم نه از بچگی دخترم نه از شیطنت نه از  بازیهاش.فقط ناراحتم چرا مث بچه های دیگه غذا نمیخوره.اینقد حرص میخورم قلبم همش درد میکنه.قفسه ی سینه م همش سنگین میشع.میترسم خوب رشد نکنه.

بعضی وقتا صبح ها شش هفت فاشق کوچیک‌نیخوره.بعضی صبحا اصلا لب نمیرنه.بچه تو این سن هر وعده به طور متوس ...

حدود همون هفت الی ده قاشق چایخوری براش بسه. احتمالا یا دندون در میاره.یا از اول رفلاکسی بوده یا کمبود ویتامین دی و همچنین آهن داره عزیزم

عزیزم ممنونم از قوت قلبی که بهم میدی.خدا رو شکر  واسه دختر گلت.خدا کنه این روزای سیاه منم تموم ...

خودت رو اذیت نکن گلم 

من آنقدر گریه کردم آنقدر خودم رو اذیت کردم حتی گاهی عصبانی می شدم کتکش می زدم 

تو نکن 

تو از من پند بگیر 

این روزها تموم میشه تو یک روز مجبور میشی بگی دختر کم بخور کم بخور 

مثل دختر من

حدود همون هفت الی ده قاشق چایخوری براش بسه. احتمالا یا دندون در میاره.یا از اول رفلاکسی بوده یا کمبو ...

ممنونم عزیزم.اره کمبود اهن داره.الان پنج ماهه به توصیه ی دکتر دوز اهنش رو دوبرابر کردم

خودت رو اذیت نکن گلم  من آنقدر گریه کردم آنقدر خودم رو اذیت کردم حتی گاهی عصبانی می شدم کتکش م ...

الهی بگردم.یعنی اون روز میرسه.؟بخدا واسم ارزو شده بچه م اینقد بخوره.از شدت ناراحتی لینقد وزن کم کردم و افسرده م.هیچی خوشحالم نمیکنه