2777
2789
عنوان

حالش خوشه هی بلاک میکنه باز...🥴🤔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 62 پست
سرکار خانم اگر کسی شما رو بلاک کنه  نمیتونین دیگه بیو bio اش رو ببینین  دیگه پروفایلش بر ...

خیلی ممنون🥰

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشششش چقد بدم میاد از اخلاق اینجور آدماا خاله منم همینه همش به مامانم میگه دخترت شبا چرا تا ویر وق ...

خودش چرا آنلاینه که آنلاینی تورو میبینه😂😂😂😂😂

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
با بلاک کردن چیزی درست میشه ؟😔 وقتی همه چیو تموم کردم دیگه بلاک بشه نشه فرقی داره؟ نمیدونم بازم چ ...

بمیرم❤🥺

گلم اون لیاقتو نداره مطمئن باش

بره به جهنم

بیخیالش مهم نباشه واست

خودت مهمی فقط عزیزم🤍

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

با بلاک کردن چیزی درست میشه ؟😔 وقتی همه چیو تموم کردم دیگه بلاک بشه نشه فرقی داره؟ نمیدونم بازم چ ...

نگاه تو بلاک نکنی یعنی هنوز منتظری که برگرده 

تو میگی نه ولی اون که نمیدونه 

درسته تموم کردی باهاش ولی راه نفوذ برای ارتباط گرفتن و باز گذاشتی 

به نظرم کمپلت خط تو عوض کن 

خودش چرا آنلاینه که آنلاینی تورو میبینه😂😂😂😂😂

واااالا میخوام بهش بگم شما به صورت آفلاین متوجه آنلاین بودن من شدین😂😂😂😂

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

[QUOTE=233629746]حرمات ها با کیو میخوای بشکونی؟🤨😂[/QUOTE حالا تو چرا غیرتی شدی؟🤔

کنجکاو شدم ببین چه بدبختیو میخوای حرمت هاش رو بشکونی😁😂

کنجکاو شدم ببین چه بدبختیو میخوای حرمت هاش رو بشکونی😁😂

مادر نزاییده کسی بخواد منو بلاک کنه میرم انگشت میکنم تو چشمش

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
یه چیز بگم  این آدم  تو ذهنش چون با تو دوست بوده ذهنش خرابه درمورد فک میکنه خودش پاک عا ...

عزیزم بعد یک هفته اشنایی پیشنهاد ازدواج داد و برای اشنایی بیشتر درارتباط بودیم خانواده ها میدونستن منتها دوستم خراب کرد همه چیو 

و اینم بگم دلم از این خونه بهم اعتماد نداشت که تهمت زد😔

مرسی از نظرت🙏🏻♥️

بمیرم❤🥺 گلم اون لیاقتو نداره مطمئن باش بره به جهنم بیخیالش مهم نباشه واست خودت مهمی فقط عزیزم🤍

خدا نکنه 🥺♥️

چطوری کنار بیام برگردم به حالت عادی ؟🥺

نگاه تو بلاک نکنی یعنی هنوز منتظری که برگرده  تو میگی نه ولی اون که نمیدونه  درسته تموم ...

۳تا خط داشتم همشو داره😑🥴

علاوه بر اون از طریق های دیگه میتونه بیاد با عوض کردن خط چیزی عوض نمیشه 

ولی بازم نظرت کاملا درسته اگه ببینم واقعا داره بیش از حد میرنجونتم حتما بلاکش میکنم

♥️🙏🏻

خدا نکنه 🥺♥️ چطوری کنار بیام برگردم به حالت عادی ؟🥺

منم حال تو رو دارم

اون بهم خیانت کرده دوماه عذاب کشیدم تا اینکه امروز بلاکش کردم🥲

واسم سخته

خودمو سرگرم میکنم با خدا رابط ام بهتر شده بهم آرامش میده به بی ارزش بودنش فک میکنم اینکه لیاقت منو نداشت حالمم حتما بهتر میشه عزیزم رابطه ای که اشتباه باشه بهتره زود جلوشو بگیری بعدا واست سخت تره هاا سعی کن حال خودتو خوب کنی❤🥺