2777
2789
عنوان

حالش خوشه هی بلاک میکنه باز...🥴🤔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 62 پست
اخرین بازدیشو نمیبین پروفشو نمیبینی بیوش نمیبینی پیام‌بدی دو تا تیک نمیخوره استوریشو نمیبینی

آها....دستت طلا

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مگه میشه مطمئنی؟خودت کاری کردی نفهمه طرف بلاکش کردی؟

آره مطمئنم مگر اینکه با سیمکارت دیگه چک کنه چون توو وات هرچقدم بازدید رو مخفی کنی وقتی داخل اپ هستی میزنه آنلاین...بعضیا وقتی تا دیروقت آنلاینی همش تهمت و تشر میزنن ترجیح میدم اون تایم بلاکشون کنم🤣

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
من برم ؟؟؟ اون اشتباه کرده  مرسی از نظرت شاید👌♥️

نه نرو چون اشتباه از اونه باید بیاد معذرت خواهیی کنه چون رباطتتون دو طرفس و فردی که اشتباه کرده باید عذر بخواد چون بهت بی اعتمادی کرده و تهمت زده گوربونت💕

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻
اسگلش در رفته...ولش کن همشون همینجور پلشتن دیدم ک میگم..تو اصن خودتو بزن کوچه علی چپ بهش توجه نکن تا ...

تو اوج ناراحتی نمیدونم چرا شاد شدم با حرفت 😂♥️هعی خاهر دلم خونه ...

ازکجا میفهمین یکی تو وات ساپ بلاکتون کرده میشه جواب بدین؟؟؟؟؟؟

سرکار خانم اگر کسی شما رو بلاک کنه 

نمیتونین دیگه بیو bio اش رو ببینین 

دیگه پروفایلش براتون نمیاد 

و اگر بهش پیام بدین یه دونه تیک میخوره فقط 

و نمیتونین دیگ بش زنگ بزنین تو واتساپ

Highest in the room
تو اوج ناراحتی نمیدونم چرا شاد شدم با حرفت 😂♥️هعی خاهر دلم خونه ...

😂🤦🏼‍♀️ الهی همیشه لبت خندون باشه..جنس مخالف ارزش ۱ لحظه ناراحتی رو نداره بسپارش به طبیعت

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
ازکجا میفهمین یکی تو وات ساپ بلاکتون کرده میشه جواب بدین؟؟؟؟؟؟

اگه بلاک کنه پروفش واسه تو میره

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄
آره مطمئنم مگر اینکه با سیمکارت دیگه چک کنه چون توو وات هرچقدم بازدید رو مخفی کنی وقتی داخل اپ هستی ...

ایشششش چقد بدم میاد از اخلاق اینجور آدماا

خاله منم همینه همش به مامانم میگه دخترت شبا چرا تا ویر وقت آنلاینه خو من دائم آنلاین ام چیکاار کنم با دوستام چت میکنم به شما چه😐😂

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

بلاکش کن خودتو راحت کن یا اول بهش بگو با این تهمت زدنت دیگه نمیتونم ادامه بدم خوشبخت شی خدانگهدار چ ...

با بلاک کردن چیزی درست میشه ؟😔

وقتی همه چیو تموم کردم دیگه بلاک بشه نشه فرقی داره؟

نمیدونم بازم چه کنم😔

یه چیز بگم 

این آدم 

تو ذهنش چون با تو دوست بوده ذهنش خرابه درمورد

فک میکنه خودش پاک عالمه ولی تو نه چون باهاش دوست بودی بعید نیس با کس دیگه ای هم دوست نبوده باشی 

و چه آشتی کنی چه باهم ازدواج کنی 

این تصور از تو تو ذهنش هست 

و هیج ووقت درس بشو نیس 

این رل و دوست پسر و این چرت و پرتا 

غیر از دردسر هیچ سودی نداره 

من یک پسر ۱۶ ساله رو می‌شناسم که ۶ تا. دوس دختر داره 

مامانش چنان با افتخار تعریف میکنه 

که من اوغم

میگیره و من حس خوبی نمیگیرم 

از دیدنش 

نگاه دختر پسر فرقی نمیکنه 

پرای بقیه این حس بد این حرکت تو ذهن میمونه