2777
2789

تا یازدهم 

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه 15 سالمه و 155 قدمه پس چیکار کنم 

ژنتیک خیلییی تاثیر داره اما تغذیه و خوابم تاثیرش کم نیست من کلا عادت دارم هر روز روزی 3 یا 4 لیوان شیر میخورم یعنی به اندازه یه بچه شیرخوار😂 سیب زمینی پخته و تخم مرغ پخته و ماهی سالمون بخور

بعد من 2 سال والیبال رفتم اونم تاثیر داشت ولی کلا از بچگی زودتر از 12 نمیخوابیدم الانم که رسیده به 2 و 3 باید 10 بخوابی تا نتیجه ببینی

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
ژنتیک خیلییی تاثیر داره اما تغذیه و خوابم تاثیرش کم نیست من کلا عادت دارم هر روز روزی 3 یا 4 لیوان ش ...

من از اختلاف قدیم با نامزدم اذیت میشم وگرنه همینقدم میموندم برام مهم نبود

من از اختلاف قدیم با نامزدم اذیت میشم وگرنه همینقدم میموندم برام مهم نبود

از نظر من اختلاف قدی مهم نیست

ولی خب اگه اذیتت میکنه هنوز جا داری یه متخصص غدد برو و رادیوگرافی از مچ دستت بگیر نشونش بده

پایدار💖

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔