2777
2789
عنوان

این پیام خوبه بفرستم

156 بازدید | 11 پست

تاپیک قبلیم گفتم هم سرویسی پسرم ، توی سرویس میزنتش.

همه گفتن تذکر بده.

حالا بنظرتون توی گروهی تشکیل داده و مادرهای هم سرویسها و راننده هستن بنویسم؟

سلام روز بخیر

در مورد شیطنت بچه ها یه صحبتی داشتم یکی از هم سرویسی های پسرم که کلاس دومی هست، متاسفانه چندباری پسرم را زده جوری که دست و پاش کبود شده بود، من گذاشتم پای بازی و شیطنت ولی امروز میگفت با آرنج به گلوم فشار میآورد و به بقیه میگفت حالا وقتشه این را بکشیم.

خوب من اول از خانم سعیدی عزیز میخوام که حواسشون به بچه ها باشه بالاخره این تایمی که توی سرویس هستن مسئولیت با ایشون و اگر خدانکرده اتفاقی واسه کسی بیافته..

و از مامانهای عزیز هم میخواهم به پسرهای گلشون بگن این تایم کم و جای تنگ با هم شوخی های خطرناک نکنن. ممنون از همکاریتون🌹

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر راحتی بچتو اینجوری میزنن فقط ی پیام میدی؟

چطور مادری هستی

ببخشیدا

پاشو برو مادر اون پسرو صدا کن پسرو دعواش کن

راننده سرویسو دعوا کن

اصلا سرویسو عوض کن

به بچت یاد بده از خودش دفاع کنه هرچی بره بالاتر پسرا وحشی ترن باید یاد بگیره چطور رفتار کنه روش خیلی کار کن

اون پیامم بفرست همه ببینن اسم فاملی پسره هم بفرست تو گروه همه بفهمن

دچار

چه ریلکس هستید

من بودم خاک اون مدرسه به توبره میکشیدم

برین شخصا به مادر و خود اون بچه بگید بار آخرته بچه منو اذیت میکنی

به مسئولین بی کفایت مدرسه هم بگید به آموزش و پرورش شکایت میکنم از شما که نظارت ندارین رو مدرسه اتون

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

تروخدا برو مامانشو ببین بهش بگو به آرامی یه روزم جلوی مدرسه برو خودت پسره رو ببین یجوری جدی ولی باحالت دعوا نه بگودیگه نبینم بچمو اینجوری شوخی یادعوا کنی یجوری که بفهمه بچت تنها نیست

بجای تو من دلشوره گرفتم برای بچت

عزیزم به پسرت بگو از خودش دفاع کنه ، تا بزرگ بشه دعوا زیاد میکنه و اگر ببینه که شما میای دعوا رو تمام میکنی احتمال داره که بچه ها مسخره اش کنند و بعدا که براش اتفاقی افتاد بهتون نگه

تو یه کلیپی دیدم دلم آتیش گرفت تو حیاط مدرسه پسر کلاس پنجمی با هم کلاسی ش شوخی خرکی میکرد زد گلوی بچه رو فشار داد بعدش بچه افتاد زمین همه رو سرش ریختن خواهشا بچه هاتون بگین مواظب باشن...همیشه به پسرم میگم جای که دعواهست نرو....مادرا مواظب بچه هاتون باشید....