2777
2789

سلام خانما

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید و چیزی در این مورد میدونید منو راهنمایی کنید

مامان من حدود ۵۰روز پیش عمل آنژیوگرافی شدن به دلیل حفره ای که تو دیواره قلبشون بود 

و بایددددد تا ۶ ماه آسپرین رو حتما مصرف کنن و نمیتونن قطع کنن

چند وقت خونریزی داشتن اونم زیاد و دنباله دار 

رفتن سونو و دکتر زنان دکتر گفت بخاطر ضخامت رحم و کیست هست که باید کورتاژ بشی چون قرص میخوری  باید مدتی بگذره 

ولی خونریزی خیلی دنباله دار شده و قطع نمیشه 

میخوان دوباره یه دکتر دیگه برن 

میخواستم ببینم 

حالا با وجود خوردن قرص آسپرین میشه کورتاژ شد ؟

کسی چیزی میدونه ؟ 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

قرص آسپرین رقیق کننده ی خون هست. یک احتمال هست که به خاطر مصرف این قرص باشه. میتونید به دکتر قلب ایشون مراجعه کنید شاید قرص و جایگزین کنن. فنر هم‌انداختن؟یا فقط آنژو شدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص آسپرین رقیق کننده ی خون هست. یک احتمال هست که به خاطر مصرف این قرص باشه. میتونید به دکتر قلب ایش ...

درست  اصطلاحات پزشکی  نمیدونم چی به چیه 

میدونم چیزی رو درون حفره قلبشون قرار دادن 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
درست  اصطلاحات پزشکی  نمیدونم چی به چیه  میدونم چیزی رو درون حفره قلبشون قرار دادن&n ...

پس فنر هم انداختن. احتمالا مادرتون قرص فنر و قرص آسپرین دارن مصرف میکنن. اگه دو تاش و با هم بخورن خون‌خیلی رقیق میشه.برید پیش دکتر قلب و مشکل مادر و بگید.منکه فکر میکنم بخاطر قرصهاشون هست

پس فنر هم انداختن. احتمالا مادرتون قرص فنر و قرص آسپرین دارن مصرف میکنن. اگه دو تاش و با هم بخورن خو ...

ممنون عزیزم