2777
2789
عنوان

بچه ها یه جایی هستم که ن میتونم گریه کنم ن میتونم بلند بشم برم خونم..

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 37 پست

بچه کوچیک کلا معمولیه کفش زیاد داشته باشه من دوتا بچه کوچیک دارم هر بار باید اونایی که نمیپوشن یا خرابن جمع کنم بازم چند جفت میشه اصلا هم وضع مالی عالی نداریم به نظرم اصلا ولخرجی نیست چون نیاز دارن 

🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید جاریت خونه مامان بزرگ شما چکار میکنه؟

شرمنده فقط واسم سئوال شد

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
چرا داره از پسر من بزرگتره.عزیزن تقصیر جاری من نیس تقصیر خونواده خودم هس که حرفو باز میکنن اونم دخال ...

اشکال نداره خانوادتن به دل نگیر خودت هم ناراحت نکن

از این حرفا همه جا هست و خانواده ها  به همه بچه هاشون  میزنن این دفه نوبت تو بود که انگار دفه اولت بوده

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
ببخشید جاریت خونه مامان بزرگ شما چکار میکنه؟ شرمنده فقط واسم سئوال شد

عب نداره عزیز دلم

گلم فامیل هستیم خواهر زاده مامان بزرگم هست

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

بچه ها من معذرت میخوام که نمیتونم جوابتونو بدم زنگ زدم آژانس میخوام برم خونه شرمنده بچه ها برسم خونه جواب میدم ممنون عزیزانم با شما حرف زدم حواسم پرت شد الانم تصمیم گرفتم برم خونه 

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم