2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین

121 بازدید | 15 پست

سلام خانوما امروز ۸ هفتم بود رفتم سونو دکتر گقت ۸ هفته و ۴ روز مگه میشه؟بعدم ضربان بچه رو نذاشت بشنوم فقط موشته ضربان طبیعی و کیسه زرده مشاهده شد به نظرتون طبیعیه نگرانم لطفا کمکم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت هفته زوده نمیذارن 

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

گفته خوبه نگران نباش ، اگه خدای ناکرده مشکلی باشه حتما میگن ، اصلا استرس الکی نده به خودت ، دفعه بعدی صداشو هم برات می‌ذاره 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
توبرگه سونو ننوشته؟

نه ننوشته فقط نوشته ضربان قلب طبیعی و کیسه زرده همچنان مشاهده شد جنین ۲۰ میلیمتر پرسیدم ککجاس بچم گفت جاش خوبه فکرکنم قدامی باشه نمیدونم که 

گفته خوبه نگران نباش ، اگه خدای ناکرده مشکلی باشه حتما میگن ، اصلا استرس الکی نده به خودت ، دفعه بعد ...

مرسی عزیزم من طبق پریودی ۸ هفته بودم ولی سونو گفته ۸ هفته و ۴ روز 

مرسی عزیزم من طبق پریودی ۸ هفته بودم ولی سونو گفته ۸ هفته و ۴ روز 

از روز اول پریودت خودت حساب کردی ؟چون باید از اونموقع سن حاملگی رو حساب کنی ، سن جنین هم که معمولا کناره تا سن حاملگی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
از روز اول پریودت خودت حساب کردی ؟چون باید از اونموقع سن حاملگی رو حساب کنی ، سن جنین هم که معمولا ک ...

اره از روز اول اخرین پریودیم حسای کزدم من ۲۶ روزه اس دوره هام شاید از اونه