2777
2789
عنوان

یکی از عادتای خوب و بدتون رو بگید

252 بازدید | 34 پست

من خودم یه عادت خوبی که دارم اینه که بعد از هر وعده غذا حتما باید نخ دندون و مسواک استفاده کنم (حتما هردوتاشون باید باشه)هرجاییم برم حتما با خودم میبرمشون

عادت بدم اعتیاد ب گوشی و اینترنته اگه گوشیم نباشه بیقرارم 

شما چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلللللام بر پر بازدید امشبببب 😁

یکی از عادتای خوبم اینه که اگر بخوام کاری رو انجام بدم حرف هیچکسی روم تاثیر نمیییزاره

عادت بدم اینه که زیاد گریه میکنم*-*

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

خوب : بسیااار تمیز و مرتبم هم خودم هم خونه

بد: زود جوش میارم 🤦‍♀️

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عادتای خوبم که یکی دوتا نیست😌😌😂 به سلامت دندونام اهمیت میدم و مسواک و دهانشویه

بد : زود عصبی میشم و زود فروکش میکنم؛ با دیدن گریه یکی فورا گریه‌م میگیره؛ مهم نیست غریبه باشه یا آشنا

عادت خوب ؛با همه میجوشم وهمه را میبخشم 

عادت بد ؛حیلی زود استرس میگیرم مثلا دیروز یکی زنگ زد خونه مون هنوز گفت منزل فلانی قلبم انگاری از جا کنده شد فکر کردم از محل کار همسرم زنگ زدند یا پسرم مدرسه میره تا بیاد هول عجیبی تو دلم میفته یا یکبار نصف شب نگران پدر ومادرم میشم 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
عادت خوب ؛با همه میجوشم وهمه را میبخشم  عادت بد ؛حیلی زود استرس میگیرم مثلا دیروز یکی زنگ زد خ ...

اخی عزیزم خیلی بده اینجوری مدام نگرانی 

با یه مشاور یا روانپزشک مشورت کن اگ نیاز باشه قرص تجویز میکنه واست

عادت خوب   همیشه قبل و بعد غذا دستم رو میشورم  بد    همیشه اتاقم بهم ریخته ا ...

من وقتی سنم پایین تر بود اتاقم بهم ریخته بود اما الان همش تمیز میکنم اکثر مواقع مرتبه