2777
2789

سلام من ی میز و کنسول از چهادانگه قبل عید خریدم ۳بار برام اوردن اما هر بار ایراد داشت الان می خوام برم شکایت کنم پولم پس نمیده فروشنده باید برم کجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گرامی متاسفانه ۹۰ درصدشون دیگه اینجوری کار میکنن. زمستون پارسال برای دوستم مبل و میز ناهار خوری گرفتیم اولا ۱۵ روز کاریشون شد یک ماه و نیم و جالبتر اینکه وقتی مبلها رو آورد راننده میگفت قبل از پیاده کردن کارت بکشین و خلاصه بعداز کلی دعوا وقتی پیاده کرد دیدیم نه مدل و نه رنگ و پارچه کلا اونی که سفارش داده بودیم رو عوض کرده بود و یه چیز دیگه فرستاده بود. میز رو هم یه چیز دیگه فرستاده بود نه اینکه اشتباه شده باشه ها، نه، میدونست چی فرستاده و یک ماه هم اینجوری درگیرمون کردو آخر مجبورش کردیم یه مبلغی کم کنه و همونارو اجباراً برداشتیم. مملکت رو هواست فقط یه سری به زور میخوان بگن نه گل و بلبله

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"