2777
2789
عنوان

برای اولین بار جواب مادرشوهرمودادم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 46 پست

کارش خوب نبوده ولی فکر نمیکرده ناراحت بشی وقتی یه کم از ازدواج میگذره وبچه نداری کم کم بعضی کارها شروع میشه که آدم را آزار میده خودم کشیدم ولی میدونم اونا هم قصدی ندارند 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اشتباه از خودت بود که بهش گفتی میخوایم بچه بیاریم

میدونم مقصر خودمم ولی آدمیزاده دیگه اشتباه میکنه نباید یه ذره درک داشته باشه دل منو هر بار با حرفاش نشکنه

اخه خیلی میپرسید منم بهش گفتم قصدشو داریم تا خدا کی صلاح بدونه بهمون بده چمیدونستم این کارارو میکنه ...

مادرشوهرمنم میپرسه میگم هروقت خودم دلم بچه بخواد چیکارم دارین اخه..یااصلا جوابشونو نمیدم درحالی ک دوماهه اقدام کردم 😐عب نداره کاریه ک شده غصه نخور نرو خونسون بچه دارم شدی یه چن ماه نگو بهش اصلا

بخدا من تابحال نشنیدم این اولین باره 

اخه برای قدیمیاس 

اعتقادشون این بود که مثلا چله یکی به یکی دیگه بیفته 

و یا باردار نشه با اینکه سالمه یا سقط کنه الکی 

و جالبه برای یکی از آشناها اینکار رو انجام دادن بعد چندسال باردار شد 😂😂😂 

اینا بستگی به اعتقاد و انرژی که میگیری از اون باور داره 

وگرنه روزانه میلیونها بچه دنیا میاد  ربطی به این چیزا نداره 

کار ایشون زشت نبوده از رو محبت بودع هرچتد خرافاته.کار شما خیلی زشتتر بوده هم رفتین اطلاع دادین ما می ...

اخه میدونی یه بار دوبار ادم صبر میکنی دیگه کاسه صبرم لبریز شده بود

انشالله هروقت باردار شدی تا سه ماه اول به کسی نگو.....گلم وقتی گفتی قصد بارداری داری خواهی نخواهی اوناهم منتظرن دیگه...‌قبول کن اشتباه ازخودت بوده که گفتی من حتی به مادر خودمم نگفتم قصد بارداری دارم.وقتی هم باردار شدم تا مطمئن نشدم به کسی نگفتم

یه روز خوب میاد

انشالله هروقت باردار شدی تا سه ماه اول به کسی نگو.....گلم وقتی گفتی قصد بارداری داری خواهی نخواهی او ...

شوهرمم همینو میگه میدونمم مقصر خودمم دلمم نمیخواست ناراحتش کنم ولی خیلی بهم برخورد.دیگه غلط میکنم چیزی هنوز معلوم نیستو ب کسی توضیح بدم