2777
2789

سلام این موضوعی که میخوام تعریف کنم مال دیشبه من تقریبا هشت ماهه دارم اقدام میکنم برای بارداری.از روز اول از روی سادگی به مادرشوهرم گفتم ما بالاخره قصد داریم بچه دار بشیم اونم نمیدونم از روی خوشحالی بوده یا چی رفته همه جا گفته فلانی میخواد بچه بیاره.دیشب اومد در خونمون در زد اخه باهم تو یه ساختمونیم گفت این آب چهله فلانیه آوردم برا تو بریز رو خودت حامله میشی آبو داده ب شوهرم رفته منم زنگ زدم بهش گفتم این اب چیه اوردی گفت وقتی بعد ده روز کسی ک زایمان کرده میره حموم دعا میخونن فوت میکنن تو اب این اون آبه.منم اینقد عصبانی شدم گفتم دستت درد نکنه مگه من نازام آبرو حیصیتمو پیش فامیلات بردی من ب این چیزا اعتقاد ندارم دیگه برامن نیاری اونم عصبانی شد گف خب بریزش دور

والا خوب گفتی

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اینقد حرف بارم کرد ک چرا رفتی بهشون گفتی قصد بارداری داری ک حالا این کارا رو بکنن منم بهش پشت تلفن گفتم بیا ببین پسرت چ حرفایی بمن میزنه برو ب همه بگو ما دیگه قصد بچه اوردن نداریم پشیمون شدیم اونم عصبانی شد گفت اصلا بمن چه برین ببندید لوله هاتونو برای من مهم نیست اصلا ماهممون با همین چیزا حامله میشیم هممون همینجوریم داشت بمن تیکه مینداخت ک مثلا چند ماهه حامله نشدم چون گفتم این چیزا چرته من اعتقاد ندارم.بعدم بهش گفتم شوهرم داره غر میزنه بمن برداشت گفت ماهر کار بکنیم هر چی بگیم شوهر تو سریع از جلو ما درمیاد بعدم تلفن رو قطع کرد خداشاهده من تو تمام مکالمه با آرامش حرف زدم و اون داد زد.خیلی ناراحتم از دیشب همش دارم گریه میکنم احساس میکنم منو جلو فامیلاش خورد کرده دخترا خواهرش کلی رومن حساب میکنن سر هر چیزی از من نظر میپرسن بعد این رفته آب اورده از اونا برا من.شوهرم میگه ولشکن تو ک جوابشو دادی خودتو اذیت نکن ولی حالم بده اینا هر دفعه سر یه چیزی منو اذیت میکنن تروخدا شما بگین من با این قوم شوهر چ کنم بخدا کار ب کارشون ندارم هفته ای یه بارم نمیبینمشون دوهفته شاید یه وعده ناهار شامی برم خونشون ولی داره میترکه ک من بهش اجازه دخالت تو زندگیم نمیدم

چه کارامیکنن مادرشوهراتون 😕

منم این آب چهل روفهمیدم ولی اعتقادی ندارم بهش ودرست نیس تاکسی نخواسته واسش ببرن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

قدیمیا اعتقاد دارن ک این کارو برا اونایی ک دوسش دارن انجام میدن 

براشونم فرق نداره یه ماه اقدامه یا ۱ سال یا اصلا اقدامی ندارند

کارشون خوب نیست  ولی بذار روی سادگیشون ، ب دل نگیر

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر