2777
2789
عنوان

خدایا دیگ چقد تحمل چرا زودتر نمیکشی منو.... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 83 پست
من به عنوان یه مادر باید آرامش بچمو ارجح بدونم به حرف مردم. کاش ما مادرای نسل جدید هممون طرز فکرمون ...

پس اگر آرامش بچتون مهم بهتون یاد آوری کنم که نوجوون ها به دلیل اینکه تو دوران بلوغ هستن به شدت حساس هستن . داره شخصیتشون شکل می گیره . به شدت احترام طلب هستن . ادم تو دوران نوجوونی دوست داره همیشه مورد تایید همه باشه . اصلا به همین دلیل که اکثرا تو این سن دست به کار های عجیب میزنن . پس اینکه با نوجوون با احترام صحبت بشه و چیزی که می خواد براش فراهم بشه خیلی مهم . واقعا چه اهمیتی داره ۴ تا مو؟ من و شما می دونین هیچی ولی همین تمسخر از اعتماد به نفس یه نوجوون کلی کم میکنه 

وایییییی خدا  چ ارزشی داره اصن ک براش آرزوی مرگ میکنی 😑😑 من ن لاک میزنم ن موهای دست و پامو ...

خو شما اگ بخوای میتونی بزنی اما من تو این سنو سال عادیه انقد حسودی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شبیه من قبلم هستی وای اگه بهت بگم  بعد دانشگاه به کلی تغییر میکنن به خاطر اینکه با اونایی که رفتو آمد میکنین حرف کش تشریف دارن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مامانا از اونا میترسن یه کاری بهت میگم که خودم همش میگم چرا اینکارو نکردم من ابروهام پرو پهن بود  پشت لبم که عین پسرا از خودم تعریف نکنم الن چی شدم برای خودم مامانم نمیزاشت  ولی خب منم بحث میکردم فلانیو ببین فلانی نگاه الن همون فلانیو فلانی کجا و من کجا خلاصه جای بحث سعی کن نظرشو عوض کنی جوری که رابطتو صمیمی کن و این که اینی که میگم خیلی مهمه وباید حتما خودت جدا خالص همین باشی و ریا نباشه(ما یه خانواده با نمازو خدا بودیم ن ازینا که جانماز آب میکشن نه در حد خودمون اهل ماهواره نبودیم روزه میگرفتیمو اهل مسجد بودیم اهل رقص و ساز هم بودیم نه ازینکه نقاب میزنن نبودیم   خلاصه اگه من نمازامو میخوندم مثل حالا سر وقت قران میخوندم مثل حالا خودمو مقید نشون میدادم  هیچ وقت مامانم سر جنگ باهام نشون نمیداد ببین مامانم میترسید نکنه من امروز ابرو بگیرم بدنمو شیو کنم فردا بیام دکلره بکنم  )  جونت براش در بره عشقت باشه مامانتو طرفدار خودت کن ببین معجزشو دیگه به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی بحث نکن باهاش  دقیق بهت بگم  الن خود واقعیه من اینطوریم عاشق خدا هستم  نمازمو برای آرامش خودم اول وقت میخونم نه برای بهشتو ترس از جهنم قرانو دوست دارم دعا کردنو دوست دارم  ازون طرف حجابو دوست ندارم روسری رو دوست ندارم  دیگه همه میدونن من آدم باطلی نیستم راهو روشم همیییییینه خودتو اثبات  کن وسلام فهمیدی چی گفتم 

پس اگر آرامش بچتون مهم بهتون یاد آوری کنم که نوجوون ها به دلیل اینکه تو دوران بلوغ هستن به شدت حساس ...

عزیز جان منم تلن مادرم و حال مامانمو درک میکنم مامانا از شیو‌که نمیترسن ازینکه بعدش بچه چی میخواد میترسه  مثلا من میترسم به بچم بگم برو دارو رو بیار که نکنه جاشو یاد بگیره خودش بعد بره سراغشو بخوره اگه یه بچه اعتماد مادرو بدست بیاره و واقعا بچه بدی نباشه اینکارای بی اهمیت مثل شیو کردنو میتونه انجام بده اگه خط قرمز مادرش شیو کردن نباشه

چقدر شبیه من قبلم هستی وای اگه بهت بگم  بعد دانشگاه به کلی تغییر میکنن به خاطر اینکه با اونایی ...

منم کپییییییی خودتم قران، خدا، نماز.... همه چیو دوس دارم اما ع حجاب خوشم اصلاااا نمیاد و ممنون ک نظرتو گفتی خیلی کمکم کردی ❤✨

عزیز جان منم تلن مادرم و حال مامانمو درک میکنم مامانا از شیو‌که نمیترسن ازینکه بعدش بچه چی میخواد می ...

اخ قربون دهنت من ک ب مامانم میگم مثلا فلانی اینجوری میگرده فلانی مو زده و اینا میگه خوبه والا دو روز دیگ برو ارایشگاه و بند بندازو..... 

منم کپییییییی خودتم قران، خدا، نماز.... همه چیو دوس دارم اما ع حجاب خوشم اصلاااا نمیاد و ممنون ک نظر ...

فداتشم الهی بتونی همیشه موفق باشی در ضمن یه نصیحت خواهرانه همیشه خودتو دست بالا بگیر خودتو کوچیک نبین  حتی اگه تو فکرت همین باشه در ظاهر  بگو هیچی کم ندارم انگار فکر کن یه لباس پاره پاره بپوشی ولی خودت بگو خیلی این لباسو دوست دارم  اصا آرامش میگیرن اونا شاید بگن خله ولی هیچ وقت نمیتونن تو رو دست بندازن

چرا مگه مشکلی داره مامانت ؟ از لحاظ روحی و اینا 

ن والا همیشه هی میخنده و فق می خواد خودشو واسه بابام عزیز دل کنه و مارو ع چش بابام بندازه وگرنه مشکلی نداره بامن داره

عزیزم زندگی انقد مشکلات داره ک بعدا به خاطر این موضوع خندت میگیره  خب حالا صبر کن  من خو ...

اره چاره ای نیس مجبوریم بسازیم تا ببینیم چی میشه ممنون❤💫

من واقعا نمیدونم موی دست و پا پشت لب و...چی داره که حتما تا یه سنی باید باشه و اینقدر پدر و مادرا رو ...

نمیدونم ب قران حتی دختری عم ک مامان باباش زیاد همه امکانات و فراهم نمیکنن نمیخرن موهاشو زده😑💔

ای بابا منم برا شیو موها انقد سختی کشیدم الان یادم میاد خندم میگیره  الان۲۰سالمه ۱۶سالگی زدم ...

دقیقا اخه مو زدن مگ جرمه خودش میزنه نمیزاره یزره بیاد ک پاش بد ب نظر برسه حتی دختر خاله هامم ک یکی دو سال ازم بزرگترن، بند میندازن، لیزر میکنن، ارایش میکنن، لباس کوتاه ک تا بالای نافشونه.....