2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خانمی که

627 بازدید | 34 پست

سلام خواهرای گلم نماز و روزه هاتون قبول باشه انشاءالله.

نظرتون درباره خانمی که استخون بندی درشتی داره و هیچ هیچ ناز و عشوه ای هم نداره یعنی اصلا متنفره که زنانه رفتار کنه و آرایش هم نمیزنه ولی اخلاقش عالیه تو خانه داری عالیه ولی اخلاقش ۹۰ درصد مردانست چیه؟

تعداد رای : 44
نظرسنجی
می‌تونه زن زندگی باشه
25
56%
نمیتونه با یه مرد تا آخر عمرشون بمونه
11
25%
چندشه
4
9%
جذابه
4
9%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالش من کلا روانی شدم

بیخیال ظاهر مهم شخصیته، دوست من چاق و بلنده موهاش فرفری وحشتناک ابروها پیوندی راستش اصلا زیبایی نداره و همیشه هم کارای مردونه میکنه زمین معامله میکنه و... ولی شوهرشم عاشقشه

مسئله مرد نیست مسئله زن زندگی بودن نیست مسئله حرف و نگاه مردم نیست  مسئله اینجاست اون خانم با ر ...

راستش نمی‌دونم چرا شاید دلیلش بیماری روانی باشه ولی در هر صورت نه میتونم طلاق بگیرم ونه اینکه خودمو تغییر بدم دیگه نمی‌دونم چکار کنم.

راستش نمی‌دونم چرا شاید دلیلش بیماری روانی باشه ولی در هر صورت نه میتونم طلاق بگیرم ونه اینکه خودمو ...

خب مثلا این چه مشکلی تو زندگیه زناشوییتون ایجاد کرده؟ ممکنه مشکل اصلا اخلاق شما نباشه 

خب مثلا این چه مشکلی تو زندگیه زناشوییتون ایجاد کرده؟ ممکنه مشکل اصلا اخلاق شما نباشه

خب تو تربیت بچه خیلی تاثیر داره مخصوصا که دختر باشه.همسرم هم دوستم داره ولی بخاطر این مشکلم بشدت باهم دعوامون میشه و خلاصه انگار که برادر همدیگه ایم نه زن و شوهر ،پیش روانپزشک هم نمی زاره برم

من که کلا افسرده شدم قبل اینکه ازدواج کنم درباره رابطه چیزی نمی‌دونستم بعد اینکه فهمیدم هر کاری کردم طلاقم نداد و بیشترش هم میشه گفت اجباری ازدواج کردم.

خب تو تربیت بچه خیلی تاثیر داره مخصوصا که دختر باشه.همسرم هم دوستم داره ولی بخاطر این مشکلم ...

اگه اطرافیانتون رو کنترل نکنید بنظرم مشکلی پیش نمیاد ولی اگه دوست دارید زنانگیتون رو با دخترتون زندگی کنید بنظرم برید باهم خرید جینگیل بینگیل با هم برقصید با همدیگه آشپزی کنید به موهای همدیگه مدل و حالت بدید کت واکت خانگی بزارید و خودتون و شوهرتون و دخترتون لباسهای مختلف بپوشید ادای مدلارو دربیارید 😁 نقاشی و کاردستی درست کنید شب شعر بزارید تو خونه بازی های فکری کنید 

اگه اطرافیانتون رو کنترل نکنید بنظرم مشکلی پیش نمیاد ولی اگه دوست دارید زنانگیتون رو با دخترتون زندگ ...

ممنون که میخوای کمک کنی ولی آیا این کارهایی که گفتی رو یه پسر ۲۲ ساله انجام میده🤕😅 درکل مشکل من خیلی پیچیدست بهتره که پیش روانپزشک برم😓