2777
2789
عنوان

نیاز به هم فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 36 پست
میفهمم، میفهمم،خییییلی حس بدیه، خییلی، من یکی که به هم میریزم از همچین ماجرایی اما به نظرم تحملش کن ...

آره امشب دیگه واقعا خودم فهمیدم چه موجودیه که انقدر حس بدبینی در من القا کرد ... حتی میگفت خودِ دکتر فهمیده چه غلطی کرده واسه همین جوابتو نداده! حرفی نداشته بزنه چون حرف حق زدی و حرف حساب هم جواب نداره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تا چند وقت پیام نده  از یه جهت کاملا مشخص شد که هیچ قصد و نیتی جز کمک به شما نداشتن مشاوره ...

نه خودمم قصد پیام دادن نداشتم چون به احتمال زیاد اس ام اس رو دیدن و جواب ندادنشون یعنی پیام نده دیگه! و من نمیخوام کسی که برام با ارزشه چیزی بهم بگه چون بعدش خیلی شدید ناراحت میشم! 

قصدم از مطرح کردن این موضوع بیشتر این بود که نطرخواهی کنم در مورد همون دوست که گویا اکثر دوستان نظرشون این بوده که دوست نادان بوده و منو از راه درآورد و انداخت تو چاه متاسفانه!

آره امشب دیگه واقعا خودم فهمیدم چه موجودیه که انقدر حس بدبینی در من القا کرد ... حتی میگفت خودِ دکتر ...

😂😂چه حرفا! 

دختر دوست داشتنی! از ادبیاتت مشخصه که متین و محترمی که آدما برات ارزشمندند و رعایتشون میکنی، همونطور که واژه هارو. 

ساده تر بگیر، همه چی سر جاش باشه یا نه، زندگی میگذره! 

روزی که از خونه ی پدریم رفتم، بابام بهم یه نامه داد، گفت هر از چندی بخونش، ۴ صفحه بود و من اون روز خط به خطشو تکذیب کردم. بعد از ۷ سال، نظراتم به نظر پدرم نزدیک تر شده، 

بابام برام نوشته بود: زندگی سخت نیست اما جدیه، نظر من هنوز اینه که زندگی سخته اما جدی نیست. 

شاید کم کم نظرم راجع به این جمله هم عوض شه...

نظر تو چیه؟ 

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
😂😂چه حرفا!  دختر دوست داشتنی! از ادبیاتت مشخصه که متین و محترمی که آدما برات ارزشمندند و رعا ...

ممنون از تعریف دوست گلم .. خودت خوبی که خوب میبینی 🌹🌹

آره واقعا چه حرفا 🤦🏻‍♀️ کاری کرد دوره حضوری دکتر و استفاده از جلساتشو از دست بدم حالا!

نظر خودمو نمیگم نظر همون مشاورمو میگم که بهم میگفت: زندگی رو جدی بگیر ولی سخت نگیر! بگذر! عبور کن! رها کن هرچیزی رو که سنگینت کرده و باید رها کنی در مسیر زندگی!

حرفاشون شبیه هست به حرفای پدر شما 🙂

ممنون از تعریف دوست گلم .. خودت خوبی که خوب میبینی 🌹🌹 آره واقعا چه حرفا 🤦🏻‍♀️ کاری کرد دوره حضو ...

لطف داری.

جلسه و مشاور زیاده، سخت نگیر 😉

یه مدت به خودت استراحت بده، دوباره یه مشاور دیگه پیدا کن. 

فوقش سه جلسه باید حرفای تکراری بزنی ...

سربلند باشی. 

♥️♥️♥️♥️

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
لطف داری. جلسه و مشاور زیاده، سخت نگیر 😉 یه مدت به خودت استراحت بده، دوباره یه مشاور دیگه پیدا ...

فدای محبت شما 😍

بله درسته همینطوره 👌

و همچنین شما هم موفق باشی دوست عزیزم 💚💚