2777
2789
عنوان

نیاز به هم فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 36 پست
شما رفتی پیش مشاور  تازه یکی دیگه را انتخاب کردی برای حرفای مشاور؟؟ واین کار غلط هست  ا ...

بله میدونم اشتباه کردم و همین اشتباه داره اذیتم میکنه 🤦🏻‍♀️

بله حق با شماست .. ولی ناگفته نماند که اون دوست هم خیلی از مسائل خصوصیشو به من گفته و تقریبا اعتماد ...

شما خودت مشاور داشتی و اون آقا با تحلیل سطحیش باعث شد ماستارو بریزید تو قیمه ها! آقای دکتر حتما درک میکنه و ب نظر من آدم مثبتی ک دوست نداره ازتون سوءاستفاده کنه..فراموش کنین چ اتفاقی افتاده..اون دوست مجزی رم بذارید کنار

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا ... دیشب که گفت میخواستم پرونده‌ش بسته بشه من حالم واقعا گرفته شد!

بسته شه ک فقط خودش بمونه!!!! معرفت اون دکتر و بی معرفتی این آقا

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
ولی پنج شنبه شب هفته گذشته من پیامی دادم به آقای دکتر و گفتم میخام باهاتون صحبت کنم و جواب دادند فرد ...

وواقعا میگن ارتباط با جنس مخالف حتی مجازی گناهه، برای اینه. خودت رو بازیچه ی دست دونفر کوی.

بنظرم دل بستن به دکتر و مشورت با دوست هر دو اشتباه بود به اون آقا بگید این یه حس گذرا بوده به دکتر و ...

ممنون گلم که خوندی و نظر ارزشمندت رو گفتی! دکتر کلا با من خیلی صمیمی و مهربانانه صحبت میکرد و همیشه میگفت تو برام مهم و باارزشی! شاید منظوری نداشته ولی من بخاطر خلاءهایی که داشتم علاقمند شدم به ایشون .. ولی توی شرایط حساس من الان جواب ندادن ایشون خیلی برام سنگینه! با اینکه میدونه روحیه من چطوریه و کامل دیگه منو شناخته تو این مدت ..

شما خودت مشاور داشتی و اون آقا با تحلیل سطحیش باعث شد ماستارو بریزید تو قیمه ها! آقای دکتر حتما درک ...

من خودمم الان نظرم اینه نمیخواد سو استفاده کنه! چون اگر اینطور بود تا من اینطوری گفتم که باید میومد و استفادشو میکرد ولی هیچ جوابی به من نداد.

خییییییلی طولانی بود! ببخشید، من نخوندم

سلام، انقدر محترمانه جواب دادی که من دلم کشید مطلبتو بخونم 😊، و با دقت خوندم. 

تحربه ی شخصی بنده از مشاوره: بعضی از مشاور ها توی چارچوب های خاصی برخورد میکنن و صمیمی نمیشند و ... اما بعضی ها «شیوه ی کارشون» اینه که خیلی اهمیت میدن به مراجع، صمیمانه برخورد میکنن، ساعت هایی غیر از ساعت مراحعه هم پاسخگو هستند، 

تحربه ی مشابه بنده این بود که با یک خانم مشاور(خودمم خانمم) دوره ی مشاورمو شروع کردم، ایشون خیلی صمیمانه برخورد میکردند و در کلام و رفتار تاکید میکردند که من از دوستان خاص و نزدیکشون‌هستم، بنده هم جوگیر شدم، حوگیر رفاقت و ایشون از من سو استفاده کردند. من متوجه شدم، اما چون ایشون مشاور خیلی خیلی خوبی بودند و مشاوره برای من لازم بود، به روی خودم نیاوردم، من هم وانمود به رفتار صمیمانه کردم ولی حواسم جمع بود که باز سواستفاده نکنن ازم و جلسات مشاوره رو ادامه دادم به خوبی و خوشی. 

هدفم از بیان این ماحرا این بود که بگم این شیوه ی صمیمی شدن و احترام ،یکی از روشها برای اعتماد مراجع به مشاور هست و برای همه هم هست! با همه خوبن! همونقدر که با ما. 

در مورد اون دوست مجازی باید بگم که ایشون خیلی بدبین بودند، واقعیت این بوده که این آقای دکتر شیوه ی کارشون این هست، برای حلب اعتماد مراجع برای گرفتن نتیحه ی بهتر، نه سواستفاده یا س. ک.س یا هرچیز دیگری.

حس بد شما رو به واکنش دکتر(حواب ندادنشون) کاملا درک میکنم، من اکر جای شما بودم اون دوست رو بلاک میکردم و قطع رابطه میکردم و سعی میکردم یک مشاور دیگه پیدا کنم و طی یک پیام از دکتر عذرخواهی میکردم که بنده اشتباه کردم بعد هم خداحافظی میکردم.

نگران حس بدت هم نباش، به مرور کمرنگ و نهایتا محو میشه.

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
ممنون گلم که خوندی و نظر ارزشمندت رو گفتی! دکتر کلا با من خیلی صمیمی و مهربانانه صحبت میکرد و همیشه ...

حرف شما درسته ولی به این فکر کن که دکتر هم انسانه و ممکن الخطاس و نباید طوری رفتار میکرد که شما وابسته بشید از طرفی هم منظوری نداشته  مطمئنن به خاطر شغلش با همه مراجعینش مهربانانه رفتار میکنه اگه مینونید مشاوره معمولی بگیرید ادامه بدید در غیر این صورت فعلا سر خودتون را با خوندن کتاب های ارزشمند گرم کنید و بعدا سر فرصت مشاور خانم خوب پیدا کنید که اذیت نشید

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

سلام، انقدر محترمانه جواب دادی که من دلم کشید مطلبتو بخونم 😊، و با دقت خوندم.  تحربه ی شخص ...

ممنون عزیزم که وقت ارزشمندتو در اختیار من گذاشتی و نظرت رو گفتی! 

بله دکتر اخلاقشون اینطور بود چون خارج از ایران هم بودن سالها و میدونید که خارج از ایران افراد همدیگه رو جدای از پست و مقام با اسم کوچیک صدا میکنند و خیلی صمیمی هستند و ایشونم همینطور بود و همون دوست میگفت چرا تورو با اسم کوچیک صدا میکنه اصلا؟

راستشو بخواید انقدر دلگیر شدم از جواب ندادنش که نمیدونم اصلا چی بگم و اینکه میگید عذرخواهی کن چطوری عذرخواهی کنم؟ در واقع بگم روم نمیشه چیزی بگم 

بازم خوبه امشب نرفتم بد وبیراه بگم 🤦🏻‍♀️

وقتی میبینی چرت ‌و پرت میگه و بچس چرا با اون دوست مشورت میکنی!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
سلام، انقدر محترمانه جواب دادی که من دلم کشید مطلبتو بخونم 😊، و با دقت خوندم.  تحربه ی شخص ...

چقدر منطقی ب قضیه نگاه کردین

خیلی عالی بود👌👌👌

ممنون عزیزم که وقت ارزشمندتو در اختیار من گذاشتی و نظرت رو گفتی!  بله دکتر اخلاقشون اینطور بود ...

کلا تا چند وقت پیام نده 

از یه جهت کاملا مشخص شد که هیچ قصد و نیتی جز کمک به شما نداشتن مشاوره

بیخودی اون حس رو پرورش ندادی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
ممنون عزیزم که وقت ارزشمندتو در اختیار من گذاشتی و نظرت رو گفتی!  بله دکتر اخلاقشون اینطور بود ...

میفهمم، میفهمم،خییییلی حس بدیه، خییلی، من یکی که به هم میریزم از همچین ماجرایی

اما به نظرم تحملش کن، حتی عذر خواهی رو هم به یه مدت بعد موکول کن، 

فراموشت میشه، نگران نباش. 

اینکه میگم عذرخواهی کن برای اینه که پیش خودت حس بد یا عذاب وجدان نداشته باشی. 

ولی حداً به نظرم اون دوستو بذار کنار، از بیخ و برای همیشه. 

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
حرف شما درسته ولی به این فکر کن که دکتر هم انسانه و ممکن الخطاس و نباید طوری رفتار میکرد که شما وابس ...

احتمال میدم ایشون با جواب ندادنشون نخوان دیگه با من مشاوره داشته باشن حتی به قول شما معمولی!

دوباره مشاوره گرفتن علاوه بر وقت و هزینه که شاید الان خیلی مهم نباشه دوباره گفتن یک سِری از مسائل از ابتداست و این برام در حال حاضر آزار دهنده‌س .. 

فکر کنم تا مدتی باید بیخیال مشاوره و این چیزها بشم