سلام، انقدر محترمانه جواب دادی که من دلم کشید مطلبتو بخونم 😊، و با دقت خوندم.
تحربه ی شخصی بنده از مشاوره: بعضی از مشاور ها توی چارچوب های خاصی برخورد میکنن و صمیمی نمیشند و ... اما بعضی ها «شیوه ی کارشون» اینه که خیلی اهمیت میدن به مراجع، صمیمانه برخورد میکنن، ساعت هایی غیر از ساعت مراحعه هم پاسخگو هستند،
تحربه ی مشابه بنده این بود که با یک خانم مشاور(خودمم خانمم) دوره ی مشاورمو شروع کردم، ایشون خیلی صمیمانه برخورد میکردند و در کلام و رفتار تاکید میکردند که من از دوستان خاص و نزدیکشونهستم، بنده هم جوگیر شدم، حوگیر رفاقت و ایشون از من سو استفاده کردند. من متوجه شدم، اما چون ایشون مشاور خیلی خیلی خوبی بودند و مشاوره برای من لازم بود، به روی خودم نیاوردم، من هم وانمود به رفتار صمیمانه کردم ولی حواسم جمع بود که باز سواستفاده نکنن ازم و جلسات مشاوره رو ادامه دادم به خوبی و خوشی.
هدفم از بیان این ماحرا این بود که بگم این شیوه ی صمیمی شدن و احترام ،یکی از روشها برای اعتماد مراجع به مشاور هست و برای همه هم هست! با همه خوبن! همونقدر که با ما.
در مورد اون دوست مجازی باید بگم که ایشون خیلی بدبین بودند، واقعیت این بوده که این آقای دکتر شیوه ی کارشون این هست، برای حلب اعتماد مراجع برای گرفتن نتیحه ی بهتر، نه سواستفاده یا س. ک.س یا هرچیز دیگری.
حس بد شما رو به واکنش دکتر(حواب ندادنشون) کاملا درک میکنم، من اکر جای شما بودم اون دوست رو بلاک میکردم و قطع رابطه میکردم و سعی میکردم یک مشاور دیگه پیدا کنم و طی یک پیام از دکتر عذرخواهی میکردم که بنده اشتباه کردم بعد هم خداحافظی میکردم.
نگران حس بدت هم نباش، به مرور کمرنگ و نهایتا محو میشه.