2777
2789
عنوان

نیاز به هم فکری

499 بازدید | 36 پست

با سلام دوستان عزیزم 

پیشاپیش از طولانی شدن حرفام عذرخواهی میکنم🙏

نیاز شدید به همفکری همه دوستان دارم ..

اتفاقی برام افتاده که خوابم رو گرفته! 

اینطوری شروع کنم که من بخاطر یه سری مشکلات که برام در طول زندگیم به وجود اومده بود روحیه خوبی نداشتم افسردگی و بیخوابی و ...

حدود ۳ سال پیش بطور اتفاقی با سایت یک دکتری آشنا شدم که درمانگر و کوچ لایف هستند.‌ من بیشترِ پادکست ها و فیلم های آموزشی ایشون رو گوش کردم و دیدم .. پیج اینستاگرام و کانال تلگرامشون رو فالو کردم و مطمئن شدم آدم باسواد و باتجربه ای هستند و نوع نگاه ایشون به زندگی و روش ایشون رو دوست داشتم و خیلی دوست داشتم باهاش مشاوره و دوره لایف کوچینگ داشته باشم. تقریبا ۶ ماه پیش یعنی بعد از ۲ سال اولین جلسه مشاوره با ایشون رو داشتم و بعد از حدود ۳ ماه حس کردم دارم بهشون علاقمند میشم طوریکه به یکی از دوستانم گفتم احساس میکنم یکی داره قلبمو لمس میکنه! ناگفته نماند که ایشون هم نسبتا خوب با من صحبت میکردند .. من مجردم و دقیقا ۱۰ سال هم هست که با کسی رابطه نداشتم و تنها بودم .. مدتی گذشت و من تصمیم گرفتم برای اینکه این علاقه شدت نگیره تا مدتی باهاش جلسه مشاوره نداشته باشم .. در همین حین خیلی اتفاقی یکی از دوستان مجازی من در اینستاگرام یک استوری گذاشت که از مشاورینی که پیششون رفته بود شکایت کرده بود و گفته بود دیگه پیش هیچکسی برای مشاوره نخواهد رفت .. من هم برای خیرخواهی و کمک گفتم خب میخوای من مشاور خودمو بهت معرفی کنم؟ و همین کارو کردم و بعدش هم فکر کنم کاملا سادگی کردم و گفتم من به این آقای دکتر علاقمند شدم .. بعد این دوست مجازی که پسر هم هست و خیلی هم از من کوچکتره شروع کرد از مشاور من بد گفتن که این آقا یک شیاده که باعث شده تو بهش علاقمند بشی! این کار درست نبوده و یک ظلمه! چرا وقتی تو بهش پیام میدی هر ساعتی جواب میده؟ طوریکه من واقعا حس بدی به آقای دکتر پیدا کردم و کارم شده بود گریه! اون دوست مجازی مدام میگفت ببین این دکتر الان با چند نفره! ببین قبل از تو چه بلاهایی سر قبلیا آورده و غیره و غیره ... این هدفش اینه با بازی کردن با ذهن تو، تورو برای رابطه و سوء استفاده آماده کنه! واقعا توی برزخی گیر کرده بودم و نمیتونستم تصمیم بگیرم و تمرکزی نداشتم ... گذشت و چند روز قبل از تعطیلات عید بعد از یک ماه و نیم یک جلسه دیگه با دکتر گرفتم که صحبتی داشته باشم درباره کارهایی که انجام دادم و هدف گذاری سال جدید .. اون جلسه به من گفتند چند ماه دیگه دوره های حضوری میذارن و منم سر از پا نمیشناختم که کلاسی میذارن و میتونم بیشتر ببینمش 🙂 خوشحال از این خبر، موضوع رو برای همون دوست مجازی تعریف کردم. گفت: خب خوبه اگر شروع دوباره ای بشه برای معاشرت کردنِ تو .. اینم اضافه کنم که دکتر به من گفته بود هروقت کاری داشتم واجب و اورژانسی باهاش بدون تعارف تماس بگیرم و دوستم میگفت کار این دکتر مردوده! هرچند من کلا روم نمیشد تماس بگیرم و میگفتم حالا طرف یه تعارفی زده دلیل نمیشه من مزاحمت ایجاد کنم .. 

ولی پنج شنبه شب هفته گذشته من پیامی دادم به آقای دکتر و گفتم میخام باهاتون صحبت کنم و جواب دادند فردا طرفای ظهر صحبت کنیم خودم ساعتشو پیام میدم ... من جمعه هرچی منتظر شدم پیامی ندادن منم کلا روم نشد دوباره پیام بدم 🤦🏻‍♀️ 

۲ روز بعد گفتم دکتر فراموشتون شد قرار بود صحبت کنیم؟

گفت من خیلی سرم شلوغه خب پیام میدادی منم گفتم من نخواستم مزاحم بشم و نمیدونم چرا ناراحت شدم از اینکه یادش رفته!؟

رفتم و با همون دوست مشورت کردم گفت خب یادش رفته دیگه! هرکسی میتونه بگه سرم شلوغه و اصلا نخواد با آدم حرف بزنه! 

گفتم درسته ولی وقتی خودش بارها و بارها به من گفته هر ساعتی خواستی زنگ بزن این حرف معنی نداره! و منم که هر روز و هر ساعت زنگ نمیزنم و 

اون دوست میگفت حالا اون یه غلطی کرده و یه چیزی گفته پشیمون شده! و همش با حرفاش یه حس بدبینی در من نسبت به دکتر ایجاد میکرد .. آخرشم گفت برو بهش بگو انقدر منو انگولک کردی که حالا عاشقت شدم و دوستت دارم .. میگفت این عشق نیست و فرافکنی عشقه! برو بهش بگو حالا کیو پیدا کنم منو از این حالت دربیاره؟ قبلا هم‌ میگفت و من میگفتم من اصلا روم نمیشه اینو بگم .. میگفت اون کارش همینه و اگر حُسن نیت داشته باشه تورو از این جَو در میاره! 

انقدر گفت و گفت و گفت تا منم رفتم به دکتر گفتم شما طوری با من رفتار کردید که من تله های ذهنیم یا همون طرحواره هام یکی یکی فعال شدند ... من اینو گفتم دکتر هم دیگه جواب منو نداد 😔  

فرداش باز همون دوست میگفت: دیدی اصلا براش مهم نبودی! دیدی چقدر حس مسئولیت پذیری نداشت .. در صورتیکه اصلا اینطوری نبود قبلا هر ساعتی بود جواب میداد ... باز انقدر گفت و گفت که اگر مهم بودی با احساسات تو وَر نمیرفت که من این بار رفتم به دکتر اس ام اس زدم که باید باهاتون صحبت کنم ممنون میشم زمانش رو بفرمایید و باز هم جواب منو نداد .. 

همین دیشب چند ساعت پیش به اون دوست گفتم مگه تو نمیگفتی دکتر داره ذهن تورو واسه رابطه آماده میکنه پس چرا وقتی فهمید بهش حسی دارم جوابمو نداد؟ 

همون دوست گفت رابطه؟ کدوم رابطه؟ نهایتش یک بار س.ک.س فقط .. 

گفتم خب همون س.ک.س .. اگر فرضیه تو درست بود که اون الان باید خوشحال میشد و از من استفاده میکرد پس چی شد؟ میگه حتما بخاطر تعهدات شغلیش ترسیده بری شکایت کنی! بهش گفتم چرا چند مدل حرف میزنی؟ میگه خب حتما نظرش عوض شده .. احتمالا تورو گذاشته بوده توی رزرو و الان مورد دیگه پیدا کرده! بازم انقدر گفت و گفت که نزدیک بود من برم ساعت ۳ صبح به دکتر پیام بدم و بد و بیراه بگم .. ولی خدا رو شکر تونستم به خودم مسلط بشم و عاقلانه رفتار کنم و چیزی نگفتم ..

اون دوست اینم گفت که من مطمئن بودم اون دکتر پا پَس میکشه و اگر گفتم بهش بگی واسه اینکه این پرونده بسته بشه! الان اینا رو گفتم که بگم من خیلی خیلی ناراحتم و همش میگم کاش اون دوست مداخله نمیکرد و من خودم همه چیزو تجربه میکردم هرچند اشتباه!! و اینم اضافه کنم که اصلا نمیتونم باور کنم دکتر چنین آدم پست و رذلی باشه که همون به اصطلاح دوست میگه 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییییلی طولانی بود! ببخشید، من نخوندم

خواهش میکنم 

شما ببخشید طولانی بود و منم اولش گفته بودم 🙂

خیلی ذهنم درگیره و برای روشن شدن مطلب باید کامل میگفتم 

چرا ب آدمی ک نمیشناسیش اعتماد کردی و حرفاتو بهش زدی!!! چ راحت اعتماد میکنی!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

من همه رو خوندم

فک میکنم اگر این شخص سوم نبود باز هم داستان همینطور پیش میرفت

فقط سعی کن همه چیز روفراموش کنی 

این اقای دوست رو هم بلاک کن اصلا خوشم نیومدازش

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

شما رفتی پیش مشاور 

تازه یکی دیگه را انتخاب کردی برای حرفای مشاور؟؟

واین کار غلط هست 

انتخاب  دوست اشتباه بوده این وسط

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
بنظر منم حرفای دوستت درست نبوده نباید مطرح میکردی حستو..حالا اگر جواب نمیده یه تجربه ای شد برای تو.. ...

ممنون عزیزم که خوندی و نظرتو دادی! بله اشتباه کردم که اینطوری صحبت کردم ولی انتظار حداقلی من این بود دکتر بالغانه تر رفتار کنه.

بنظرم دل بستن به دکتر و مشورت با دوست هر دو اشتباه بود به اون آقا بگید این یه حس گذرا بوده به دکتر و تموم شده که دیگه نظر نده دکتر هم اگه حس کرده باشه شما دلبسته شدی کارش درسته که کمتر باهاتون صحبت کنه چون شغلش مشاوره دادان هست و نمیشه که دل ببنده به مراجعینش اگه نمیتونید فقط به چشم دکتر ببینیدش دکترتون را عوض کنیدو خودتون را سرزنش نکنید چون ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و اون آقای دکتر هم این مسئله را درک میکنه 

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

چرا ب آدمی ک نمیشناسیش اعتماد کردی و حرفاتو بهش زدی!!! چ راحت اعتماد میکنی!

بله حق با شماست .. ولی ناگفته نماند که اون دوست هم خیلی از مسائل خصوصیشو به من گفته و تقریبا اعتماد منو حلب کرده بود ..

بازم ممنون از توجهتون و اینکه خوندید.

من همه رو خوندم فک میکنم اگر این شخص سوم نبود باز هم داستان همینطور پیش میرفت فقط سعی کن همه چیز ر ...

ممنون که وقت گذاشتی و نظرت رو گفتی ..

بله شکل گیری رابطه بین من و آقای دکتر احتمالش خیلی کم بود ولی داستان اینطور پیش نمیرفت که توی این شرایط حساسِ من که الان ایشون منو رها کردند و جوابمو نمیدن برام شرایط سخت تری ایجاد کرد.