2777
2789

لطفا قضاوت کنید حق با منه یاشوهرم 

شوهرم از کوچکترین موقعیتی استفاده میکنه ک از ما بکنه و بده به خانوادش 

امروز میگه ماکه زیاد از ماشینمون استفاده نمیکنیم بدیم پسرخالم  چندماهی دست اون باشه بچه هاشو ببره مدرسه 

کارعقلانیه دادن ماشین به ینفردیگه؟پسرخالشو من کلا یبار بیشتر ندیدم ولی انقد ادم پررویه ک اگ ماشینمونو بدیم دستش دیگه پسمون نمیده 

ما خودمون ماشین نباشه بریم با اسنپ و اتوبوس و تاکسی اینور اونور که تو به پسرخالت خیر برسونی؟

بهم میگه تو فکر اون دنیات نیستی بی خیری بعد غیر مستقیم گفت اگ یروز مشکلی برات پیش بیاد هیچکی کمکت نمیکنه چون تو کمک کسی نکردی

همش خواسته ها و درخواستهای غیرمنطقی داره 

یبار اونقدر واسه دوستش شام درسته کرده بودم برده بود سرکارش داده بود بهش شده بود وظیفم یروز ک درست نکردم هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت 

خب زن خودش درست نمیکنه براش شام بعد من درست کنم؟

هیچوقت فراموش نمیکنم نزدیکای عروسیمون بود منو برد ارزونترین ارایشگاه و تالار و لباس گرفت گفت پول ندارم منم گفتم اشکال نداره هرچقدر داری همونقدر خرج کنیم بعد چند وقت گندش دراومد پول نداشت چون پولاشو داده بود داداشش خونه بسازه  از خودمون زده بود ک خرج اونا کنه

همیشه و همه جا میزنه تو سرم ک تو ادم خودخواهی و خیرت به کسی نمیرسه میخنده میگه میدونم اگ ازت خواسته ای داشته باشم مخالفی 

حالم بده و تپش قلب گرفتم از دستش 

توروخدا بگین اگ شوهر شما همیشه همچین درخواستهایی بکنه شما موافقت میکنید؟

بخدا قسم اگ ماشینو داداش خودمم بخواد نمیدم بهش من با تاکسی برم اینور اونور  ک بخوام به کس دیگ خیر برسونم این خیره؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

فقط خدا بهت صبر بده خواهرم اونم از نوع ایوبش😑

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا بهت صبر بده خواهرم اونم از نوع ایوبش😑

خیلی حالم بده گاهی فکر میکنم شاید عمدا و برای آزار من این حرفارو میزنه و اصلا قضیه چیز دیگس

شوهرت مشکل داره، برای جلب محبت و توجه دیگران هرکاری می کنه باید بره روانشناس، تله ی مهرطلبی داره

واقعا با روانشناس رفتن درست میشه؟

آخه یه حرفای قلمبه سلمبه ای میزنه گاهی ب خودم شک میکنم نکنه واقعا حق بااونه و من مشکل دارم

خیلی حالم بده گاهی فکر میکنم شاید عمدا و برای آزار من این حرفارو میزنه و اصلا قضیه چیز دیگس

من نمی‌دونم رابطتون چجوریه ولی اگر واقعا پول داره و حس می‌کنی داره الکی پولشو هدر میده برای خودت طلا بخر پسنداز کن یا بگو خودش یکبار از اونا درخواست کنه ببینه خیرشون بهتون میرسه یانه ؟ 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

وای واسم عجیبه این چیزارو میشنوم از اول نباید رو میدادی اصلا قبول نکن این چه کاریه

اخه دیگ چقدر مخالفت کنم 

انتظار دارم یکم عقل و درایت داشته باشه هرچیزیو ازم نخواد 

میگم ارررره من بی خیرم همینی که هست 😑😑😑😑😑😑😑

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
وای دیونه شدم  اسی کاش شوهرت رو ببری مشاوره این مشکلش رو حل کنی اینجوری نمیشه که

😭بخدا دستام یخ کرده تپش قلب گرفتم از دست حرفاش منو اخر دق میده 

شایدم برنامش همینه