2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو بی خیری خیرت به هیچکی نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 28 پست

سعی کن راضیش کنی ببریش مشاوره خودتم اصلا تا جایی که میتونی با اینکه میدونم خیلی سخته تمام تلاشتو بکن حرص نخوری 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌دونم رابطتون چجوریه ولی اگر واقعا پول داره و حس می‌کنی داره الکی پولشو هدر میده برای خودت طلا ...

اتفاقا دقیقا همون روزایی ک ما ماشین نداشتیم هیچکی حتی حاضر نمیشد با ماشینش مارو جایی برسونه رو یادش میارم میگ کینه ای نباید ازکسی توقع داشت فقط باید لطف کرد خدا عوضشو میده

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
😭بخدا دستام یخ کرده تپش قلب گرفتم از دست حرفاش منو اخر دق میده  شایدم برنامش همینه

اشتباه کردی واسه رفیقش غذا پختی حالا بگو به رفیقت بگو سه روز واست غذا بیاره یا به همین پسرخالت بگه یه تومن بهتون قرص بده جفتشون نه میارن

اتفاقا دقیقا همون روزایی ک ما ماشین نداشتیم هیچکی حتی حاضر نمیشد با ماشینش مارو جایی برسونه رو یادش ...

چقدر سخته برات بخوای قانعش کنی 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

بگو چه ربطی به بی خیری داره،بگو انشاالله خدا نمیزاره من محتاج این و اون بشم بگو وظیفه من نیست به بقی ...

😔😔😔😔

پدر منم در دوران جوانیش دقیقا همین بوده.تازه مادرم که جلو بذل و بخششهای عجیب غریبش می ایستاده کتک هم میزده.تااااا ده سال پیش که پسرعموش که شوهرخواهرشم هست و جزو اون افرادی که خیلی خوردن و بردن و کندن از پدرم،برگشت در یه بحث معمولی به پدرم گفت کل زندگیت رو با یه گوشه از حساب بانکیم میخرم.....پدرم میگه اونجا تمام کارهای خودم اومد جلوی چشمام و خجل از زن و بچم که بد کردم بهشون سالهای سال.ولی افسوس که دیر به این نتیجه رسید.خیلییییی دیر

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
پدر منم در دوران جوانیش دقیقا همین بوده.تازه مادرم که جلو بذل و بخششهای عجیب غریبش می ایستاده کتک هم ...

داره منو مریض میکنه