2777
2789

دوستان کسی هست تجربه داشته باشه؟

برای من پنج روز تجویز شده، اصلا اطلاعاتی ندارم، از طرفی می خواستم بپرسم بینایی چشم ظرف چه مدتی بر می گرده؟

اصلا کامل بر می گرده؟

خیلی نگرانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقاط التهابی  التهاب  شما تجربه ای دارید در این زمینه؟

من‌با این مشکل درگیرم یک ساله. ام آر آی شدم ولی سالم بود. التهاب عصب بینایی من رو از استرس و کرونا دونستن. شما ام آر آی شدین؟ نقاط التهابی کجای بدنتون دیده شده؟ از ام آر آی تشخیص دادن این نقاط التهابی رو؟

من‌با این مشکل درگیرم یک ساله. ام آر آی شدم ولی سالم بود. التهاب عصب بینایی من رو از استرس و کرونا د ...

چه خوب شد پیداتون کردم 

والا برای منم مشکوک شدن 

خودشونم نمی دونن دارو باید بزنم یا نه 

میگفتن شکر خدا به فضل خدا پلاک ندارید 

اره عزیزم من هم یک ازمایش خون خیلی دقیق دادم 

هم ام ار ای شدم 

برای من از واکسیناسیون شروع شده 

خود دکترم میگفت شاید از واکسیناسیون اینجوری شدید

شما چشمتون خوب شده؟ به حالت اولش بر می گرده؟

دکتر گفت که داروی خاصی هم باید مصرف کنید؟

منو ترسوندن فکر می کردم قرار حمله بده، تو این یک سال هیچ حمله ای به شما نداده؟

تو ام ار ای جای خاصی نبود خود دکتر دید گفت یک سری نقاط التهابی خیلی ریز تو مغز می بینم 

بخدا مردم وزنده شذم از اسفند امسال تا الان 

من‌با این مشکل درگیرم یک ساله. ام آر آی شدم ولی سالم بود. التهاب عصب بینایی من رو از استرس و کرونا د ...

شما براتون کورتون هم تجویز نکردن؟؟؟

منو‌ پنج روز فرستادم بیمارستان کورتون بزنم 

باورتون میشه هنوز عوارضش از بدنم درنیمونده

تازه واقعا خیلی زیاد روی چشمم اثری نداشت 

من اردیبهشت کورتون زدم تا الان درگیرم

شما براتون کورتون هم تجویز نکردن؟؟؟ منو‌ پنج روز فرستادم بیمارستان کورتون بزنم  باورتون میشه ...

عزیزم شروع این مشکل من بنظر میاد از کرونایی که گرفتم باشه. چون کاملا همزمان شد شروعشون. بلافاصله کورتون زدن بیمارستان بهم و کورتون التهاب رو خیلی کم کرد. تو این یک سال هم فقط ویتامین و یه قطره استفاده کردم . دایما تحت نظر چشم پزشکم بودم هر دوناه یبار میرفتم تهران. تا اینکه چند روز پیش تو آخرین معاینه دکتر بهم گفت مجددا التهاب داره عصب بیناییم. و بهم گفت مجددا برم پیش پزشک مغز و اعصاب واسه همین دوباره باید برم ببینم چی میگه دکتر. الان هم مطب دکترم ببینم چی میگه. همون اول که ام آر آی و آزمایش دادم هیچی نبود همشون نرمال بود. حتی از رگ گردنم هم سونوگرافی کردن ولی چیزی نبود شکر خدا. دلیل مال من تا الان کرونا و استرس تشخیص داده شده . حالا ببینم دلیل این التهاب مجدد چیه

عزیزم شروع این مشکل من بنظر میاد از کرونایی که گرفتم باشه. چون کاملا همزمان شد شروعشون. بلافاصله کور ...

ان شا الله خیر باشه

بازم استرس داشتید از بعدش؟

چشمتون دیدش خوب شده؟

ان شاالله که خبر خوبی بهتون بدن

ان شا الله خیر باشه بازم استرس داشتید از بعدش؟ چشمتون دیدش خوب شده؟ ان شاالله که خبر خوبی بهتون ب ...

دکتر‌برام آزمایش nmo و یه ام آر آی از چشم و تست پریمتری نوشت حالا باید منتظر جواباشون باشم

دکتر‌برام آزمایش nmo و یه ام آر آی از چشم و تست پریمتری نوشت حالا باید منتظر جواباشون باشم

شما ویتامین ب ۱۲ و امگا ویژن باید برای چشم بخورید 

تست ویتامین دی هم بدید، اگه کمبود دارید بهتون ویتامین دی میدن

کدون شهر هستید؟

شما ویتامین ب ۱۲ و امگا ویژن باید برای چشم بخورید  تست ویتامین دی هم بدید، اگه کمبود دارید بهت ...

اتفاقا دکتر برام آزمایش ب۱۲ هم نوشت. من از شروع این بیماری قرص مگا ویژن میخورم هر روز. ولی الان دیگه شرکت مگا ویژن تولید نمیکنه یه قرص جایگزین دیگه میخورم. مکس ویژن. همشون یه چیزن فرقی نمیکنن. من اردبیلم

اتفاقا دکتر برام آزمایش ب۱۲ هم نوشت. من از شروع این بیماری قرص مگا ویژن میخورم هر روز. ولی الان دیگه ...

هر روز باید بخوریم؟ من مگا ویژن شزکت دارویی دانا که ایرانی بود رو فقط پیدا کردم 

ولی هر روز تمی خورم 

والا دکترا همین رو هم بهم نگفتن از بفیه ی کسایی که درگیرش شده بودن پرسیدم گفتن این دو تا ویتامین رو بخور 

حتی کورتون هم که زدم چشمم درست نمی شد با این ویتامین ها خیلی بهتره الحمدلله