2777
2789
عنوان

شام با marzi 🍚🍅🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 6921 بازدید | 49 پست
سلام  چه عجب یه چیزی درست کردی که به درد ما بخوره🤣 اخه هر چی درست میکردی کیک وشیرینی پیتزا .. ...

😁😁😁

اینو بپاش تو قابلمه یه دم کنی هم پرت کن درش🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جذاب ❤️ میگم چی بخورم پر انرژی بشم بنظرت .خیلی بی حوصله بی حال کمم انرژی پر خواب شدم ..قرصی وم ...

سلام عزیزم بهتره که مکمل سرخود نخورید 

برای بیحالی ممکنه کم کاری تیروئید داشته باشید حتما آزمایش بدید

اما قرص های wellwomen از شرکت ویتابیوتیکس عالیه برای خانوما 

من سالی دو سه بار یه دوره میخورم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

به به عالی    

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
این روزا چون همسرم روزه میگیره دیگه طفلک پوکه اش میرسه خونه نمیذارم ظرف بشوره  خوده خرم میشورم ...

به به چه کردی خواهر.این مدلی درست نکردن تاحالا باید امتحان کنم.عالی مثل همیشه  

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
به به چه کردی خواهر.این مدلی درست نکردن تاحالا باید امتحان کنم.عالی مثل همیشه    

عزیزدلمی 

عالی میشه تست کن حتما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40