2777
2789
عنوان

شام با marzi 🍚🍅🍗

6917 بازدید | 49 پست

دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرونی🍚🍅🍗 

یعنی بلایی در کل زمین و آسمان و کهکشان و کواکب و ستارگان نبوده که من سر این دمی گوجه بدبخت نیاورده باشم🤣🤣

الانم یکی از خوشمزه تریناش رو میگم براتون👇🏻

اول مرغ رو هر مدلی که دوست دارید بذارید بپزه فقط خیلی له نشه 

تا اون داره میپزه یه پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشه بعد بهش یه سیب زمینی نگینی اضافه کنید و تفت بدید👇🏻

بعد با هم تفت بدید و کمی نمک و زرچوبه بزنید و ۵ تا گوجه رو پوره کنید و بهش اضافه کنید👇🏻

بعد باز تفت بدید و برنج رو بشورید و به همون ترتیبی که دمپخت میکنید بهش آب اضافه کنید منتها چون غذا گوجه داره یه ذره کمتر از وقتای عادی آب بریزید که برنج تون شفته نشه من برنجم طارم هست وقتای عادی به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب برمیدارم امروز به ازای هر پیمانه ۱/۵ پیمانه آب ریختم،بعد برنج رو به ترکیب گوجه ها اضافه کنید و یک قاشق هم نمک و کمی فلفل و ۲۵ گرم کره و چند قاشق غ خ زعفران دم کرده اضافه کنید و اجازه بدید آبش تبخیر بشه👇🏻

تا برنج داره میپزه مرغی که پختید رو از آب در بیارید و ته یه قابلمه تمیز مقداری روغن و زعفران(نسبتا زیاد) دم کرده بریزید و مرغها رو یکم سرخ کنید و وقتی سرخ شدن دورش سیب زمینی بچینید👇🏻

بعد وقتی آب برنج کامل تبخیر شد با یه کفگیر آروم بریزید روی مرغ ها و سطحش رو صاف کنید یه مقدار کره هم آب کنید و با قاشق بریزد همه جای سطح برنج👇🏻

بعد دم کنی بذارید در قابلمه و زیرش هم شعله پخش کن بذارید و با حرارت ملایم بذارید ۱ ساعت و خرده ای بپزه بعد برگزدونید و با هر دوست دارید سرو کنید👇🏻

نوش جان🤗

من این غذا رو با زیتون پرورده و ترشی لیته یا ترشی انبه و سس قرمز تند سرو میکنم خیلی خوب میشه😘

آب مرغ رو هم میذارم بجوشه تا غلیظ بشه و میارم کنار غذا همسرم دوست دارن،شما هم امتحان کنید

جای همگی خالی🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

مرسی بابت اموزش جزء ب جز😍♥زنده باشید

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این غذارو با بال مرغ و نخود فرنگی پلو درست میکنم با ماست و خیار سروش میکنم معرکه میشه😋

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

به به عالی. مرسی😍

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
مرضی ظرفا رو کی میشوره😂

این روزا چون همسرم روزه میگیره دیگه طفلک پوکه اش میرسه خونه نمیذارم ظرف بشوره 

خوده خرم میشورم🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من این غذارو با بال مرغ و نخود فرنگی پلو درست میکنم با ماست و خیار سروش میکنم معرکه میشه😋

نوش جانتون من بال نخریدم تابحال نمیدونم مزه اش چطوره اما کتف برای کباب میگیرم خیلی خوب میشه 

حالا یکبار با کتف امتحان میکنم غذای شما رو چون عاشق نخود فرنگی هستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نوش جانتون من بال نخریدم تابحال نمیدونم مزه اش چطوره اما کتف برای کباب میگیرم خیلی خوب میشه  ح ...

با کتف هم خوب میشه. میدونید من چندین سال گیاهخوار بودم خوردن گوشت برام سخته مخصوصا اگر نرم باشه. بال حسابی کریسپی میشه مزشو دوست دارم.نوش جان. هم دمی امشب هم پیشاپیش نخود فرنگی پلو

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺