دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرونی🍚🍅🍗
یعنی بلایی در کل زمین و آسمان و کهکشان و کواکب و ستارگان نبوده که من سر این دمی گوجه بدبخت نیاورده باشم🤣🤣
الانم یکی از خوشمزه تریناش رو میگم براتون👇🏻
اول مرغ رو هر مدلی که دوست دارید بذارید بپزه فقط خیلی له نشه
تا اون داره میپزه یه پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشه بعد بهش یه سیب زمینی نگینی اضافه کنید و تفت بدید👇🏻

بعد با هم تفت بدید و کمی نمک و زرچوبه بزنید و ۵ تا گوجه رو پوره کنید و بهش اضافه کنید👇🏻

بعد باز تفت بدید و برنج رو بشورید و به همون ترتیبی که دمپخت میکنید بهش آب اضافه کنید منتها چون غذا گوجه داره یه ذره کمتر از وقتای عادی آب بریزید که برنج تون شفته نشه من برنجم طارم هست وقتای عادی به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب برمیدارم امروز به ازای هر پیمانه ۱/۵ پیمانه آب ریختم،بعد برنج رو به ترکیب گوجه ها اضافه کنید و یک قاشق هم نمک و کمی فلفل و ۲۵ گرم کره و چند قاشق غ خ زعفران دم کرده اضافه کنید و اجازه بدید آبش تبخیر بشه👇🏻

تا برنج داره میپزه مرغی که پختید رو از آب در بیارید و ته یه قابلمه تمیز مقداری روغن و زعفران(نسبتا زیاد) دم کرده بریزید و مرغها رو یکم سرخ کنید و وقتی سرخ شدن دورش سیب زمینی بچینید👇🏻

بعد وقتی آب برنج کامل تبخیر شد با یه کفگیر آروم بریزید روی مرغ ها و سطحش رو صاف کنید یه مقدار کره هم آب کنید و با قاشق بریزد همه جای سطح برنج👇🏻

بعد دم کنی بذارید در قابلمه و زیرش هم شعله پخش کن بذارید و با حرارت ملایم بذارید ۱ ساعت و خرده ای بپزه بعد برگزدونید و با هر دوست دارید سرو کنید👇🏻

نوش جان🤗
من این غذا رو با زیتون پرورده و ترشی لیته یا ترشی انبه و سس قرمز تند سرو میکنم خیلی خوب میشه😘
آب مرغ رو هم میذارم بجوشه تا غلیظ بشه و میارم کنار غذا همسرم دوست دارن،شما هم امتحان کنید
جای همگی خالی🤗