سلام دوستان من پوستم مختلط و بشدت حساسه و مستعد جوش یه ضد آفتاب خوب بدون چربی که جوش نزنم بهم معرفی کنین.هم رنگی هم بی رنگ.قبلا ام کیو داشتم عالی بود اما گرون شده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوتاش عالیه بیرنگش لافار گرون تره سینره ارزون تر ولی کیفیت ها یکیه
اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤🩹
لافار سینره دوتاش عالیه بیرنگش لافار گرون تره سینره ارزون تر ولی کیفیت ها یکیه
پریمم بعد سینره
اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤🩹
عزیزم ضد آفتاب لدورا عالیه هم فاقد چربیه هم ضد آبه فیلم تست ضد آب بودنشو دارم برات میفرستم.هم کلاژن سازه هم گیاهی .۰۹۱۹۶۹۵۵۷۵۰ تو واتساپ پیام بده بهت عکسشو بفرستم ۲۱۰ تومنه