2777
2789
متاسفانه تاپیک قفل شد تازه رفتم برات پیام گذاشتم مرسی که اومدی  خداروشکر ارامش بهتریییین سرمای ...

قروون محبتت عزیزکم ❤️😘

آره واقعا 

ولی میدونی بچه ها زیادی از ما توقع دارن 

من خودم ب شخصه ب ۵ نفر جواب بدم سردرد میشم 

بعد یک عده سوالهایی میپرسن ک انگار ما خداییم نعوذ و بالله

اگر مایل بودی اسامی خودت و مادر و بده برای طلسم نگاه کنم

قروون محبتت عزیزکم ❤️😘 آره واقعا  ولی میدونی بچه ها زیادی از ما توقع دارن  من خودم ب ش ...

فدات عزیزدلم 😘😘😘دقیقا حرف دلمو زدی منم همیشه میگم بابا جان یه حدسه  یه سرگرمی اصلا بهشونم میگم ولی خوب انقدررر سوال میپرسن من خیلی دوست دارم همه رو جواب بدم ودله کسی نشکنه ولی خوب زیاده و بقول شما ادم سردرد میشه 😥😥😥😥درخواست دادم عزیزم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیما جان عزیزم میشه درخواست من رو قبول کنی 

البته خیلی وقت پیش  درخواست دادم

اگر پیدا نمیکنی خودت درخواست میشه بدی لطفا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻✨✨🙏🏻✨✨🙏🏻🙏🏻

🧸🤎

قربونت انشالله هرچیزی از خدا میخای نصیب قلب مهربونت بشه😘

فدای تو گل دختر همچنین خودت... عزیزم ببخشید اگه حست الان اوکی هست میتونی بهم بگی درمورد ویژگی همسر آیندم هرچی حس میکنی اگه هم حوصله نداری اشکال نداره

فدای تو گل دختر همچنین خودت... عزیزم ببخشید اگه حست الان اوکی هست میتونی بهم بگی درمورد ویژگی همسر آ ...

خدانکنه عزیزدلی 😙

حتما مرسی از درک بالات😘😍

یه همسر تقریبا  قد بلند لاعر خوشت تیپ از یه خانواده تقریبا مذهبی ریش دار شعل بیشتر ازاد درسخونده  یکم وابسته به خانوادش مهربون مسئولیت پذید تو فامیل همچین کسی نداری ؟یکی حس میکنم تو فامیل میخاد برات بیاد یا اومده ؟

نه والا کسی نیست این مدلی تو فامیل 😂😂 مرسی عشقم

حس کرد یکی تو فامیل میخاا بیاد برات یا دوست داره امیدوارم خوب باشه توهم بخایش😂فدات انشالله خوشبخت بشی هرچیزی که دوس داری همون بشه

عزیزم میشه درخواستم رو قبول کنی خواهش میکنم 

خیلی نیاز دارم به کمکت . خواهش میکنم🙏

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)