2777
2789
چرا بابا یه خیاط اینجا بود کلی بهش ور رفت اخرشم گفت بده به یه خیاط دیگه 😑

گلی عوض کردنش یه شکافتن و یع دوختنه نیم یاعتم کار نمیبره نگران نباش .تمشب اگه نمیخوای فردا برو زیب بخر بده خیاط

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلی عوض کردنش یه شکافتن و یع دوختنه نیم یاعتم کار نمیبره نگران نباش .تمشب اگه نمیخوای فردا برو زیب ب ...

اره عزیزدلم میدونم کاری نداره اگه زیپ داشتم اینجا خودم درسش میکردم چون وقت نمیشد بخاطر این گفتم یجور درست بشه 

نمی‌خواد عوض کنی فقط اول زیپ رو باز کن وقتی جا انداختی دوباره چند تا کوک بزن که در نیاد

از این زیپ مخفیاس اون قسمتی که بهمه رو باز کنم ؟دندونهاش خیلی ریزه بعد هرکاری کردم جا نرفت چطور جا بندازم ؟

سلام‌خوبی ببخش اینجا پیام گذاشتم شرمنده💔

شیما جان برا منم بگو بی زحمت🍓🍉💗

آبجی سوالم اینه بگو من نوبت اول شاگرد چندم میشم??تو چه ماهی میرم برا ارتودنسی دندون هام?

آقای میم بهم حسی داره؟؟؟یکم درمورد آیندم بگو چی میحسی😇🍓💗

بیشترش درست بود عزیز  خداروشکر الان ب سطح بالایی از آرامش رسیدم ، فعلا همه چیز و کنار گزاشتم ف ...

متاسفانه تاپیک قفل شد تازه رفتم برات پیام گذاشتم مرسی که اومدی 

خداروشکر ارامش بهتریییین سرمایس واسه ادم بهترین نعمته هرکسی نونه قلبشو میخوره انشالله این ارامش همیشه پایدار باشه و به هرانچیزی که لازم داری واسه ارامش بیشتر بهش برسی دختر مهربون 😍😘