2777
2789
عنوان

جلو شوهرم زبونم قفل میشه😱🙄

211 بازدید | 13 پست

خیییلی بده اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم 

هیچ حرف مشترکی با هم نداریم سر همه چی اختلاف نظر داریم تا یک جمله بگیم بحثمون میشه

مثلا میریم پارک میشینیم به در و دیوار نگاه میکنیم 

اونم باهام حرف نمیزنه

شاید با مادرش روزی ۴ ساعت هم تلفنی حرف بزنن یا خواهرش

ولی با من نه

کلا ادم درون گرایی ام ولی اون بدتره

دوست دارم باهام حرفای عاشقونه بزنه 

از اینده هدف و این چیزا ولی هر بار من شروع کردم بی میل بوده اخرشم بحثمون شده یا گذاشته رفته

بهش میگم تاثیر نداشته هیچی میگه خب چی بگم

تو شروع کن

از بیرون اومد بپرس چخبر بود تعریف کن چیا کردی

براش فیلم تعریف کن

بهش حرفای قشنگ بزن یاد بگیره

بحث و دعوا یه مدت نکن.درست میشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شروع کن از بیرون اومد بپرس چخبر بود تعریف کن چیا کردی براش فیلم تعریف کن بهش حرفای قشنگ بزن یا ...

خب مشکل اینه نمیتونم اصلا اهل فیلم نیست 

تا میام خوشحال باشم میگه دلت خوشه تو انقدر قسط داریم تو خوشحالی 

دیگه نا امید شدم

یا مثلا میخندم صدای تلوزیون یکم زیاده میگه ساکت باشید

خانوادش خیلیییی حراف هستن

بعد انگار راضیه که من ساکتم خونه ساکته میگه هیچ جا خونه ادم نمیشه دلش میخواد سکوت باشه میاد

خب مشکل اینه نمیتونم اصلا اهل فیلم نیست  تا میام خوشحال باشم میگه دلت خوشه تو انقدر قسط داریم ...

بگو بهش من تو این خونه فقط تورو دارم بیا حرف بزنیم بیا دردودل کنیم تنهام من.اعتراض کن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
بگو بهش من تو این خونه فقط تورو دارم بیا حرف بزنیم بیا دردودل کنیم تنهام من.اعتراض کن

۵ ساله دارم همین کار رو میکنم 

۵ دقیقه مسخره بازی در میاره بعد میگه خب چی بگم من خستم میاد خونه فقط بخوابه 

۵ ساله دارم همین کار رو میکنم  ۵ دقیقه مسخره بازی در میاره بعد میگه خب چی بگم من خستم میاد خون ...

چقد شبیه شوهر منه

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
چجوری تحمل میکنی  من احساس افسردگی میکنم بعضی وقتا میشینم با پسر دو سالم حرف میزنم😂

عادی شده واسم

تحویلش نمیگیرم دایم میرم اینور و اونور

تفریح باشگاه استخر

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

انقد خسته میشم پابه پاش میخوابم

عادی شده واسم تحویلش نمیگیرم دایم میرم اینور و اونور تفریح باشگاه استخر

خب شوهر من نمیزاره برم تنها 

خانوادش هم نمیرن بیرون خانواده خودمم هیچی

با دوستامم نمیزاره چت کنم

تو خونه کار گرافیک میکردم گفت حق نداری دیگه کار کنی 

تلگرامم رو پاک کرد

میگم پس چیکار کنم نه تفریح نه حرفی نه زندگی الان ده روزه قهرم باهاش میاده سمتم میگم من مردم دیگه منو مرده فرض کن

کسی که نه دلخوشی داره نه تفریح و سرگرمی نه کسی که دوسش داشته باشه میشه مرده متحرک

بازم انگار نه انگار خیلی خوشحال هم به نظر میاد که نمیرم سمتش

نه معذرت خواهی نه هیچی دارم دیوونه میشم