2777
2789

موهام رشد نداره موخوره هم داره یه مقداری خشک هم هست

ماسک مو یا سرم مو اگه میشناسین و استفاده کردین نتیجه گرفتین معرفی کنین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه کن موی سالمو کوتاه بهتر از موی ناسالم و بلنده

والا منم رشدش متوقف شده پره پره موخوره وشدیدا خشک.اما کوتاهه.اصلا الان یه دوسالی هست مامانم پسرونه زد بزام همونجوری ثابت مونده اخه چیشو کوتاه کنم دیگه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
والا منم رشدش متوقف شده پره پره موخوره وشدیدا خشک.اما کوتاهه.اصلا الان یه دوسالی هست مامانم پسرونه ز ...

همونو که کوتاه کردی بهش برس

میتونی ماینوکسیدیل بزنی،قطره های طب سنتی برای رشد مو بزنی

ممکنه مشکلت هورمونی هم باشه!

بهرحال وقتی مو کوتاهه مواد مغذی راحتتر بهش میرسه،منظورم از کف پوست سر هست

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
همونو که کوتاه کردی بهش برس میتونی ماینوکسیدیل بزنی،قطره های طب سنتی برای رشد مو بزنی ممکنه مشکلت ...

پزشک زنان برام داروی هورمونی نوشته.یکم داره پر میشه ،خیلی کم . ولی موخوره هاش غیر قابل تصور زیاد شدن.میترسم😥😥

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم و بهتون محصولات کاملا گیاهی و ارگانیک لدورا رو معرفی میکنم 🌹 بنظر من شما میتونید از ماسک مو هلث نوشن لدورا استفاده کنید که علاوه بر صاف و براق کردن مو و تقویت ریشه مو باعث میشه که موخوره هات کاملا از بین بره😍👌🏻✨.

سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم و بهتون محصولات کاملا گیاهی و ارگانیک لدورا رو معر ...

عزیزم میشه بگی برا جوش سرسیاه بینی چیکار کنیم بعد من زیر چشام نزدیک بینیم روی پوستم پرتقالی شده منافذ پوستم بازه چیکار کنم رفع بشه 

عزیزم میشه بگی برا جوش سرسیاه بینی چیکار کنیم بعد من زیر چشام نزدیک بینیم روی پوستم پرتقالی شده مناف ...

چشم گلم خوشحال میشم بهتون کمک کنم😍🥰خب اول از همه ازتون خواهش میکنم بهم سنتون_نوع پوستتون و محصولاتی که برای پوستتون استفاده میکنید رو بهم بگید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم🥰🌹‌‌. اگر هم اینجا راحت نیستین میتونم لینک گروهمون رو بدم تا عضو بشید و اونجا در ارتباط باشیم 😘

ممنون گلم بی زحمت همون لینک گروه رو بدید راحت تر حرف بزنیم  

https://chat.whatsapp.com/JnTqj0EtGHS9bBOfV4MZNK

بفرما قشنگم 😍❤️میتونی هم از اینجا وارد بشی هم میتونی کپی کنی بری داخل واتساپ بعد از اونجا بفرستی برای یکی دیگه و اونجا عضو بشی😘😍