2777
2789

چیزایی خودم خریدم 

شامپو بچه

پودر صابون برای لباساش

صابون بچه 

شامپو بدن بچه

لوسیون بدن بچه

لیف نرم

شانه که دندانه هاش گرده

برس نرم

ناخن گیر 

یک کلاهم گرفتم که کف تو صولتش نله گریه تونه😍😍😍😍 همینا فقط 

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال کاغذی ومرطوب‌.پوشک.پمادسوختگی.لوسیون بدن.شامپو سروبدن.گوش پاک کن

عه بعضی ها رو هنوز نگرفتم😍 پوشک رو از وقتی باردار شدم هفته ای یکی خریدم، با همسری قرار گذاشتیم جای هله هوله یک بسته پوشک بخریم

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
عه بعضی ها رو هنوز نگرفتم😍 پوشک رو از وقتی باردار شدم هفته ای یکی خریدم، با همسری قرار گذاشتیم جای ...

سایز یک و دو زیاد نگیر کمتر از بقیه استفاده میشه 

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
چیزایی خودم خریدم  شامپو بچه پودر صابون برای لباساش صابون بچه  شامپو بدن بچه لوسیون ب ...

میشه چیزایی ضروری که لازمه برای سیسمونی و بگی من تازه ازدواج کردم ناخواسته حامله شدم نمیتونم حتی به خانوادم بگم‌حاملم سر سیسمونی تازه جهاز دادن میخوام هر چی لازمه رو بگیرم اضافی نه 

هزینش چقدر شد برا شما؟

دستمال مرطوب، دستمال کاغذی نوزادی، شونه، شامپو،صابون،لیف نوزاد،ناخنگیرنوزاد، ازین نیش کشا،پستونک،شیشه شیر فنجان شیردهی، کرم یا لوسیون پوست نوزاد،پودر بچه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

من اینا رو خریدم

دستمال مرطوب

پوشک

شامپو سرو بدن

لوسیون بعد حمام

روغن بچه برای ماساژ

کرم بریر ب ای سوختگی

گوش پاک کن

پوار بینی

ست شونه و برس و ناخن گیر و سوهان

لیف نخی و لیف ابری

ادکلن

بعضی سایزا زیاد استفاده نمیشه شما چه سایزی گرفتین؟

از ۴ کیلو تا ۸ کیلو فعلا ۲۵ تا بسته دارم 

هنوز کمه🤣

میشه چیزایی ضروری که لازمه برای سیسمونی و بگی من تازه ازدواج کردم ناخواسته حامله شدم نمیتونم حتی به ...

اینا رو خرد خرد گرفتیم من و همسر

سیسمونی نمیخوایم ،فقط یک تخت گهواره ای،تشک و بالشم مامان اماده میکنه، کمد هم کمد دیواری تو اتاق هست که کشو و همه چی داره،تشت هم یک دونه گرفتم که اختصاصی باشه ،لباسم تا یکسالگی ،کادو هم زیاد دادن، دنبال اضافه نیستیم ،مثلا نی نی واش و فلان... 

سایز یک و دو زیاد نگیر کمتر از بقیه استفاده میشه 

اره گلم چشم ،پیش بینی کردیم هفته ای دو بسته میبره 

البت اگه به من بره🤣