سارینا۰۰ مدیر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 عنوان خانومایی ک نی نی دوماهه دارین میاین یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 18 پست نوزادتون چندساعت توروز میخابه؟نی نی منکه همش خوابه یعنی بیدارم میشه کلا نیم ساعت بیداره باز گریه شدید تا بخابونمش طبیعیه این؟؟؟کلا یاخوابه یا گریع میکنه ک بخابونمش😥کی این اوضاع تغییرمیکنه خسته شدم باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖 1401/01/24 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3365 برو خداروشکر کن میخابه..من بچه اولم همش خواب بود...این 1400 ها خواب ندارن دوهفته بعد تولدش همش بیدار ... تو بیداریش گریه میکنه؟ باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
عشق،محمدم،من۱۱۱ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 15884 جدی؟من مشکل باخوابش ندارم همون نیم ساعتم ک بیداره یکسر نق میزنه با گریه اره دیگه بچه ها هرجی بزرگترشن کمتر میخوابن روزا
سلطان_غم عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 10136 تو بیداریش گریه میکنه؟ بااید همش بغلش کنم الان دیگ ده ماهشه انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم