2777
2789

نوزادتون چندساعت توروز میخابه؟

نی نی منکه همش خوابه یعنی بیدارم میشه کلا نیم ساعت بیداره باز گریه شدید تا بخابونمش 

طبیعیه این؟؟؟

کلا یاخوابه یا گریع میکنه ک بخابونمش😥

کی این اوضاع تغییرمیکنه خسته شدم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

ندارم😞

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز واکسن دوماهگی زدم براش

روزی دو یا سه ساعت بیداره بعد میخوابه دوباره بیدار  میشه طول شبم یکی دوساعت بیداره 

بعضی شبا هم چند ساعت متوالی بیداره و گهگاه گریه میکنه   

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
واسه من ۳ماهشه ولی خب بیدارمیشه دوساعت بعدگریه میکنه تابخوابه

نی نی من یعنی خودمو بکشم بعد از سه ساعت خواب نیم ساعت یا ۴۰دیقه بیدارباشه اونم نق میزنه بعد گریه تا باز بخابه 

بنظرت طبیعیه یا ببرم دکتر

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
من امروز واکسن دوماهگی زدم براش روزی دو یا سه ساعت بیداره بعد میخوابه دوباره بیدار  میشه طول ش ...

دختر منکه واکسن دوماهگیشم زدم تا سه روز کشت منو انقد جیغ زد کلافه شدم دیگه

واسه من ۳ماهشه ولی خب بیدارمیشه دوساعت بعدگریه میکنه تابخوابه

برامن نه نمیدونم ببرم دکتر یا نه

برو خداروشکر کن میخابه..من بچه اولم همش خواب بود...این 1400 ها خواب ندارن دوهفته بعد تولدش همش بیدار بود .... الانم همش بیداره.. .ده ماهشه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
دختر منکه واکسن دوماهگیشم زدم تا سه روز کشت منو انقد جیغ زد کلافه شدم دیگه

من الان رو پامه همش داره ناله میکنه کمی تب داره بهش استامینوفن دادم 

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
برو خداروشکر کن میخابه..من بچه اولم همش خواب بود...این 1400 ها خواب ندارن دوهفته بعد تولدش همش بیدار ...

خواهر موقع ک‌بیداره مدام جیغ میزنه روانی شدم یعنی ده دیقه این بچه ساکت نمیشه تا بزور بخابه باز کجا خوش بحالم😖

تاپیک قبلیت در مورد ماشین نوشتی  شما برنده شدی؟ چرا من هر چی ثبت نام میکنم هیچ خبری نمیشه ...

اره دنا پلاس .چون متقاضیاش کم بود وگرنه پارس نوشتم درنیومد

نمیدونم والا پسرمن اوایل اینجوری بود هرچی که بزرگترمیشه خوابش خیلی داره کم میشه

جدی؟من مشکل باخوابش ندارم همون نیم ساعتم ک بیداره یکسر نق میزنه با گریه