2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین؟

167 بازدید | 22 پست

من از عید پارسال با دخترعمم قهرم. پسرعمم و دخترعمومم پارسال عید کلا یا متلک میپروندن یا تحویلم نمیگرفتن منم هرچی سکوت کردم و خواستم باهاشون خوب باشم اونا بدتر کردن درحالی که بعد دوسال منو میدیدن و تو جریان طلاقم بود باید بهتر رفتار میکردن. عید هم نرفتم شهرم که نبینمشون گفتم یه موقعی برم که اونا نباشن. حالا خرداد قراره عموم از آلمان برگرده بعد ۳ سال. دیگه کل اون مدتی که عموم برمیگرده همیشه فامیلای بابام دورهمن صبح تا شب(طبقه پایین ما) بابامم آدمو مجبور میکنه که کلا تو جمعشون باشم بنظرتون چکار کنم دلم نمیخواد ببینمشون خیلی دلم شکسته ازشون

بعدم هیچیو رعایت نمیکنن در مورد کرونا بلکه منم مسخره میکنن واقعا میترسم تو جمعشون باشم چون از موقع کرونا مهمونی نرفتم اصلا. خیلی بدم هست نرم عمومو ببینم مخصوصا اینکه کم تا بیش دنبال کارای مهاجرتمم هست😔

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی منم بی محلشون کنم ؟

اره دیگه انگار وجود ندارن تازه انقدر حرصشون در میاد هی میخوان خودشو بچسبونن بهت تو هم محل نده

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
میری جمعشون نادیده اشون بگیر ن نگاهشون کن ن سمتشون برو هر حرفی چیزی زدن خودتو خونسرد جلوه بده ببینن ...

کرونا رو چکارکنم😭

اره دیگه انگار وجود ندارن تازه انقدر حرصشون در میاد هی میخوان خودشو بچسبونن بهت تو هم محل نده

یجوریه که ۴تاشون منو بی محل میکنن منم تک میمونم

یجوریه که ۴تاشون منو بی محل میکنن منم تک میمونم

میدونم عزیزم حق داری ولی انقدر برات بی‌ارزش باشن که 4نفرشون برات اندازه یه آدم نباشه 

خودتو بالا ببر با کسایی مشغول شو که آدمن و هواتو دارن برات ارزش قائلن

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂