2777
2789
عنوان

چطوری به وزن اولیه ام برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
اره دقیقا الانم شکمم و بستم بعد چون بچم کم وزنه نمیخام رژیم بگیرم میخام شیرم مقوی باشه

کپسولایی هستداروخونه میفروشه مکمل شیردهیه برو بپرس یا دکتر بگو برات بنویسه ک همشیرت مقوی باشه هم خودت ضعف نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسولایی هستداروخونه میفروشه مکمل شیردهیه برو بپرس یا دکتر بگو برات بنویسه ک همشیرت مقوی باشه هم خود ...

عه ؟ممنون حتما میگیرم

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
الان ۲۳ روزه زایمان کردم طبیعی

شما تازه زایمان کردی چطور توقع داری اندامت الان مثل قبل باشه.صبر کن چندماهی بگذره و بعد با پیاده روی و رژیم اوکی میشه.بارداری و زایمان کم اتفاق مهمی نیست و اینکه اندام خانم تازه زایمان کرده بهم بریزه هم خیلی طبیعیه.به مرور درست میشه

یه روز خوب میاد

اره دقیقا الانم شکمم و بستم بعد چون بچم کم وزنه نمیخام رژیم بگیرم میخام شیرم مقوی باشه

رژیم  نگیر ب خدا من الان ۸۰ کیلو هستم خانواده شوهرم ی سره میگن چرا انقدر چاقی. خخخخخ چون پسرشون لاغره.اما من دارم بچه شیر میدم نمیتونم ک نخورم شیرم کم میشع

شما تازه زایمان کردی چطور توقع داری اندامت الان مثل قبل باشه.صبر کن چندماهی بگذره و بعد با پیاده روی ...

اعتماد ب نفسمو از دس دادم 🙁دلم میخاد مث سابق بشم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄