2777
2789
عنوان

قند و لوپوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 45 پست
همین قصدو دارم میخوام برم .فقط بخاطر بچه هامه که آرزوی مرگ نمیکنم اما یه مادر زمینگیرم که کاری ازش ب ...

خدا شفات بده😔منم‌ک‌مجردم  یه جور،توام یه جور، کدوم شهری؟

خدا شفات بده😔منم‌ک‌مجردم  یه جور،توام یه جور، کدوم شهری؟

خراسانم .بخدا راحتی من از یه طرف میترسم شوهرم ولم کنه دوتا بچم بدبخت شن  چهار ماهه درازکشم بخدا کمر ندارم که تکون بخورم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازون نمیترسم بخدا همش میگم کاش قبل ازدواج مرده بودم که الان بفکر بچه هام نمیبودم 

خب تو مادری،من مادر نیستم بفهمم..من مادر برا پدرمادر پیرم بودم،اونقذ از ته دلم خدمت شون کردم ،خدا اگه میخواست ارج بده الان من باید خوشبخت ترین دختر تو محل مون بوده باشم!چقد در حقم دعای خیر کردن والدین،ولی ب جای پیشرفت...افتادم مریض شدم از سال ۹۷...

خب تو مادری،من مادر نیستم بفهمم..من مادر برا پدرمادر پیرم بودم،اونقذ از ته دلم خدمت شون کردم ،خدا اگ ...

درکت میکنم عزیزم . کاش خدا بهممون رحم کنه و شفامون بده

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خراسانم .بخدا راحتی من از یه طرف میترسم شوهرم ولم کنه دوتا بچم بدبخت شن  چهار ماهه درازکشم بخدا ...

مشهد یه دکتر معروف  داره روماتولوژی، اسم ش یادم نیس

ممنون گلم از کی تعریفشو شنیدی از مریضاش؟

اون موقع ها زیاد گوگل در مورد لوپوس می خوندم ،مقاله فک کنم ازش خوندم بعد کامنت هاشو..دقیق یادم نیس ولی معروفه،برو ان شاءالله خیره

اونقد سختی کشیدم با کوچک ترین جمله این جوری گریه م در میاد😭من آرزوی قلبی م شفای همه بیماران هست ،ار ...

اول کبدم مثبت شد گفتن دوباره تکرار کن منفی شد بعد روده هام دایم صدا میده و خون میدیدم ازمایش میدم لب مرز میشه بعد تخمدانام درد شدید گرفت fsh هم رفت بالا خودبخود ، قندم صد و پنج شد بعد گفتن تا تخمدانات کامل چیزی نشده اگه بچه میخوای حامله شو ، حالا که باردارم یبار میرم میگن مایع دورش زیاده یبار رفتم گفتن گرید جفت بالاست حرکات بچه هم خیلی زیاده خیلی استرس اونو دارم مفصلای کمرم هم به شدت درد میکنه ازمایش روماتیسم دادم اونم شد سیزده و نیم گفتن تا چهارده منفیه ، حالا دکتر گفته تعادل سیستم ایمنیت بهم خورده معلوم نیست بیماریم چیه اینجوری پیش بره نمیدونم چی میشه ، دیگه نگران خودم نیستم فقط بچه چیزیش نشه صبح تا شب دلشوره میگیرم حال بدی دارم واقعا ، من چهارسال پیش تبخال زدم برای اولین بار از اون ببعد بدنم بهم ریخت

اون موقع ها زیاد گوگل در مورد لوپوس می خوندم ،مقاله فک کنم ازش خوندم بعد کامنت هاشو..دقیق یادم نیس و ...

عزیز تو تاپیک دختر پاییزی نمیدونم چرا نشد جوابت رو بدم اینجا جواب دادم

شما گاهی لاغر گاهی چاق میشین؟

چون دیدم سلنا گومز اینطوری میشه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اونقد سختی کشیدم با کوچک ترین جمله این جوری گریه م در میاد😭من آرزوی قلبی م شفای همه بیماران هست ،ار ...

خدا کمکت کنه چی باعث این بیماری شده؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

اون موقع ها زیاد گوگل در مورد لوپوس می خوندم ،مقاله فک کنم ازش خوندم بعد کامنت هاشو..دقیق یادم نیس و ...

انعقاد خونم هم مشکل داره خونم زود لخته میشه الانم اسپرین میخورم واقعا نمیدونم چه مریضیه خسته شدم هزارتا دکترم رفتم روماتولوژ کبد خون همه هم معروف ولی هیچکس تشخیص نمیده