2777
2789
برای چندسال؟
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تزینی دارم یکمی البته کاردست خودمه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
عزیزم واجب نیست حتما تولد تم داشته باشه که. همین که کلاه تولدو یکی دوتا شکلک پشتش اویزون باشه خوبه
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
میتونی مدل کیک و مثلا کفشدوزک و یا کیتی انتخاب کن بعد ظرف یبار مصرف بگیر همون مدل،قیمتی هم نداره کلاه هم همون مدل ، رو دیوارم همونجوری تزیین کن اگه میخوای کم خرج باشه خوبه اینجوری
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
نظر دختر بهار خوبه مثلا کیک کفشدوزک باشه، بعد با بادکنک های قرمز و مشکی تزیین کن، لباس دخترت و خودتم همین رنگا باشه، قشنگ میشت، بشقاب و لیوان یکبار مصرفش هم تو خرازی ها یا لوازم یکبار مصرف فروشی یا شیرینی فروشیا میفروشن
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
منم نظر دختر بهارو دارم ولی کلا بچه یه ساله که تولد نمیفهمه چیه. باز دو سال یا سه سالش که بشه کلی کارا میشه کرد
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏