2777
2789
عنوان

کسی هست با خواهر برادراش رابطه نداشته باشه ....بیاین یکم دردل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 31 پست
بابای منم همینطوره.براشون ماشین خرید زمین خرید پول پیش خونه داد بهشون الانم طبقه بالا بابام اینا زند ...

خدا صبرت بده عزیزم 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
مال منم مثل شما دقیقا ،همشون با هم رفت و آمد دارن اما من. رو گذاشتن کنار

جالبیش میدونین چیه زن داداشم سایه همدیگرو با تیر میزنن ولی  از لج ما با هم رفیق جون جونی شدن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش تقصیر بابامه همش ... دور از چشم دختراش زمینشو فرخت منتهی کلاشو برداشتن ولی هرچی گیرش اومد داداشم ...

چقدر مثل همیم.یه شوهر خواهرامم پسر عمومه اونم تا بتونه از بابام پول میچاپه یه دانگ خونه که الان ۵۰۰ می ارزه داد بهش.من که شوهرم هفت پشت غریبس هیچی به هیچی.دوسه سال پیش پنج تومن قرض میخواستیم نداد درحالیکه به پسر عموم صد تومن صدتومن میده.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

جالبیش میدونین چیه زن داداشم سایه همدیگرو با تیر میزنن ولی  از لج ما با هم رفیق جون جونی شدن .. ...

مال من بدیش اینه همه تو یه ساختمونیم،اعصابم داغون میشه تو راه پله یا آسانسور میبینمشون

جالبیش میدونین چیه زن داداشم سایه همدیگرو با تیر میزنن ولی  از لج ما با هم رفیق جون جونی شدن .. ...

زن داداش من علنا میگه پدر هرچی داره باید بده به پسراش.چون بابای خودش اینکارو کرد و به دختراش در حد ۱۰ تومن داد. الان یکی از داداشاش کاناداس وضعش توپه.کاش بابام عدالتو رعایت کنه.تازگیام که نقشه کشیدن بازم زمین بخرن.با کدوم پول نمیدونم (صدالبته که پول بابام)تازه مسکن ملی ثبت نام کرده بودن باید ماهی ۱۰ تومن قسط بدن.خدا شانس بده.من اصلا پدرشوهرم ندارم.اگرم داشتم حق و ناحق نمیکردم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بابای من خونشو فروخت دو واحد گرفت یکیشو داد به برادرم 

اونم فروخت گذاشت سهام همش پودر شد رفت هوا 

بعد من نامزد بودم یه جهاز درست حسابی نخریدن تک دختربودم مثلا

بعد برادرم زنگ میزد به نامزدم مبل و تخت نمیخریم همینا خریدیم بسشه 

درحالی که هیچی نداشتم فقط با پول وام یه گاز و یخچال خریده بودم اون موقع ۳تومن وام بود اون موقع

فرش و لباسشویی و تی وی هم نامزدم خرید

تصورکن دیگه هیچی جهاز نداشتم من

اخرای نامزدیم از دوستم قرض گرفتم !! رفتم اقساطی یکم خرت و پرت خریدم . 

حالا پس دادن این پولم مصیبت داشت. نه شوهرم میداد نه بابام

خدا صبرت بده عزیزم 

انقدر میترسم زبونم لال بعد مرگ بابام چی قراره بشه😔 فقط امیدم به خداست

بابای من خونشو فروخت دو واحد گرفت یکیشو داد به برادرم  اونم فروخت گذاشت سهام همش پودر شد رفت ه ...

همیشه حق ما دخترا پایمال میشه.داداش منم میگفت شما نفری ۵۰۰ جهیزیه بردید.آخه بی انصاف ده سال پیش و ۵۰۰؟؟اونم بدون سرویس چوب و تلویزیون.چقدر سرکوفت شمیدمو میشنوم از شوهرم بخاطرش البته با اینکه قبوا کرده بود تو خواستگاری

انقدر میترسم زبونم لال بعد مرگ بابام چی قراره بشه😔 فقط امیدم به خداست

به بابات بگو همین الان یه چیزی به نامتکنهحرفیم زد بگو اهان خداروشکر یکم دو به شک بودم که مارو از تو جوب پیدا کردین مطمئن شدم خب میزاشتین همونجا بمونم وقتی دوسم نداشتینن!!! یعنی چی شما هم بچشی

به بابات بگو همین الان یه چیزی به نامتکنهحرفیم زد بگو اهان خداروشکر یکم دو به شک بودم که مارو از تو ...

گفتیم قبول نکرد میگه تا زنده ام چیزی به کسی نمیدم ولی پسراش و پسر عموم به هر ترفندی بشه ازش میگیرن.فقط با ما و مادرم  رودروسی نداره

گفتیم قبول نکرد میگه تا زنده ام چیزی به کسی نمیدم ولی پسراش و پسر عموم به هر ترفندی بشه ازش میگیرن.ف ...

پسر عموت 😐 محلش نزارین چیزیم گفت بگین به پسرات بگو بعد چند بار میفهمه زشته کارش

پسر عموت 😐 محلش نزارین چیزیم گفت بگین به پسرات بگو بعد چند بار میفهمه زشته کارش

دامادمونه